Uoči Uskrsa humanitarna tombola Poslovnog centra Cras: Prikupljenim novcem do potrepština za osječki Dječji dom Klasje

Ususret Uskrsu Poslovni centar Cras Osijek organizira humanitarnu tombolu, a prikupljenim novcem priskrbit će potrepštine za Dječji dom Klasje u Osijeku.

Tombolu će održati uskrsni zeko sa zečicama, u srijedu, 5. travnja s početkom u 12 sati u predvorju CPC-a, na adresi Vinkovačka cesta 68, Osijek.

U izvlačenju tombola sudjelovat će i svi “stanari” poslovnog centra osmišljenog radi umrežavanja i jačanja poduzetnika, a trenutno iz poslovnog prostora Crasa djeluju 32 tvrtke.

Za sve sudionike pripremljeno je 10 dobitnih tombola, a prva nagrada je odličan Bluetooth zvučnik s LED stropnom svjetiljkom na daljinsko upravljanje. Cijena tombole je 2 eura.

Svatko može „kupiti“ broj koji ulazu u tombolu. Deset dobitnih brojeva izvući će uskrsni zeko i proglasiti sretne dobitnike. Svi sudionici tombole dužni su prisustvovati izvlačenju.
Pozivamo sve da sudjeluju u humanitarnoj tomboli i razvesele djecu iz Centra Klasje Osijek- uputili su poziv iz Crasa te dodali kako će sredstva prikupljati i mimo tombole, pa će kutija za prikupljanje priloga biti postavljena u predvorju centra u utorak i srijedu, za vrijeme radnog vremena, a sve kako bi se prikupilo dovoljno novca za potrepštine mališana iz Klasja.

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content