Uskrsni ponedjeljak u osječkom ZOO vrtu nadmašio sva očekivanja: Pristiglo preko tri tisuće posjetitelja, kompa neumorno prevozila s jedne obale na drugu

Ovogodišnji Uskrsni ponedjeljak nadmašio je sva očekivanja u broju posjetitelja osječkog Zoološkog vrta. Rijeke ljubitelja životinja tijekom cijeloga dana slijevale su se na Lijevu obalu u ZOO vrt, a pristizali su sa svih strana, automobilima i kompom, koja je neumorno prevozila putnike s jedne Dravske obale na drugu.

U osječki ZOO tako je stiglo čak 3.244 posjetitelja, što je značajan skok u odnosu na prošlogodišnjih 2.600. Uskrsni Zeko, vrijedni timaritelji i edukatori dali su sve od sebe da što bolje obilježe početak sezone u ZOO-u.

– Kao što je i bilo najavljeno, Zeko je djeci pričao o stanovnicima zoološkog vrta i dijelio im usput slatkiše, dok su merkati, vidre, makakiji, čimpanze i nosati rakuni uživali u pisanicama. Mališani su se utrkivali s jajima u žlicama i skačući u jutanim vrećama, a najspretniji su dobili prigodne darove. Također, posjetitelji su na edukativnom štandu, između ostaloga, mogli doznati sve o kunićima i zečevima- istaknuli su iz ZOO vrta zadovoljni takvom navalom posjetitelja zbog kojih je bila otvorena i još jedna blagajna kako bi se izbjegla gužva.

(www.icv.hr, tj, foto: Zoološki vrt Osijek)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content