Članovi Taekwondo kluba Slatina odlični u Zvorniku: U jakoj konkurenciji osvojili tri zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje

Odlične rezultate ostvarili su ovog vikenda članovi Taekwondo kluba Slatina. Na ITF Grand Prixu, turniru A klase koji je održan u Zvorniku (BiH), u jakoj konkurenciji, osvojili su tri zlatne medalje (jednu u borbama, dvije u formama), dvije srebrne (jednu u borbama i drugu u formama), te dvije brončane medalje u borbama. Na turniru je nastupio 421 borac iz čak 15 država.

Najbolji rezultat ostvarila je Eva Gal, koja je i ovog puta bila nedodirljiva u borbama. U polufinalu je pobijedila Slovenku prekidom nakon 19 sekundi, te je u finalu bila odlična u borbi protiv Makedonke koja je pokazala veliku hrabrost i zavidnu tehniku, ali ni to joj nije bilo dovoljno da bi pobijedila izuzetno raspoloženu Slatinčanku.

-Pohvala svim našim borcima, a posebno seniorima Ivanu i Peri, koji su se vratili treninzima i nakon kratkog vremena otišli na natjecanje i pritom pokazali da u njima još ima žara – poručili su iz TKD-a Slatina.

(www.icv.hr, TKD Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content