Talentirani Tomislav Kostelac, 196 centimetara visoki košarkaš Mladosti iz Čačinaca u dresu Hrvatske zaigrao na jr. NBA turniru u Beogradu

Od petka, 26. svibnja do nedjelje, 28. svibnja u Beogradu, u FMP Areni, održan je jr. NBA Arena Sport Finals turnir između U-14 reprezentacija Hrvatske, Slovenije i domaćina Srbije, koja je nastupila s dvije ekipe.

O kakvom se natjecanju radi najbolje je pokazala činjenica da su sve utakmice izravno bile prenošene na kanalu Arena Sport.

U konkurenciji dječaka, unatoč dobroj igri, Hrvatska je upisala sva tri poraza, a rezultati su bili sljedeći: Slovenija – Srbija 1 68:72, Hrvatska – Srbija 2 47:60, Hrvatska – Srbija 1 62:65, Srbija 2 – Slovenija 89:56, Srbija 1 – Srbija 2 55:50 i Hrvatska – Slovenija 48:61.

Za reprezentaciju Hrvatske na turniru je zaigrao i koševe postigao talentirani Tomislav Kostelac, inače 196 centimetara visoki igrač Mladosti iz Čačinaca.

Reprezentacija Hrvatske U-14: Ante Garac, Vito Kovačević, Zdravko Perić, Tomo Dacer, Gabriel Peris, Luka Žunić, Petar Vukušić, Marin Vujičić, Ante Gambiroža i Tomislav Kostelac.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

Kostelac
Foto: screenshot

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content