Učenici 3. i 4. razreda Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica posjetili Virovitičko-podravsku županiju

Koji su vaši poslovi? Čime se bavite? Koje su obveze županije? Ili, od kad do kad radite?, Koliko županija ima stanovnika?, bila su samo neka od pitanja učenika 3. i 4. razreda Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, koji su posjetili Virovitičko-podravsku županiju.

Na ova i niz drugih pitanja, srdačno im je odgovorio virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz županijske pročelnike, Ivana Horvata i Jasnu Abramović, a pritom su pogledali nagrađivani promotivni film Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije “neočekivano uzbudljiva – Slavonija i Podravina”.

Troje učenika COOR-a, koji su u županiji bili uz pratnju edukacijske rehabilitatorice Tene i pomoćnice u nastavi Dijane, župana Androvića darivali su prigodnim poklon, radom učenika kartonažera. Župan Andrović im je zahvalio na dolasku i uručio im prigodne poklone. Osim toga, učenici COOR-a, su obišli i ured zamjenika župana Marija Klementa.

(www.vpz.hr, foto: Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content