Članovi Kluba mladih i Terenske jedinice Dore Pejačević posjetili osnovne škole na području djelovanja Crvenog križa Našice

Kako se bliži kraj školske godine, mladi Crvenog križa Našice redovno održavaju radionice po školama. Članovi Kluba mladih i Terenske jedinice Dore Pejačević posjetili su tako osnovne škole na području djelovanja Crvenog križa Našice, odnosno OŠ Ivan Brnjik Slovak Jelisavac, OŠ Hinka Juhna Podgorač, OŠ Vladimira Nazora Feričanci, OŠ Ivane Brlić Mažuranić Koška, OŠ Kralja Tomislava Našice te vrtići Mali Princ u Feričancima i Zvončić u Donjoj Motičini. Idući tjedan posjetit će i osme razrede OŠ Dore Pejačević.

– Teme radionica bile su raznolike od kojih izdvajamo sigurnost na vodi, sigurnost djece kroz radionicu Mišica Milica, sigurnost na internetu, humanost i solidarnost kroz slikovnicu Drvo dobrih djela te radionice prve pomoći- istaknuli su iz CK Našice.

Članovi Terenske jedinice Dore Pejačević vikend su proveli u posjetu planinarima u Londžici na Danu otvorenih vrata u organizaciji PD Krndija te dežurstvom na DOBRO World Cup u Osijeku.

– Ovo je druga godina kako sudjelujemo na DWC gimnastičarskom kupu kao dio ekipa prve pomoći i antidoping kontroli u suradnji s Crvenim križem Osijek. Mladi Crvenog križa Našice zahvaljuju se školama i vrtićima na ukazanom povjerenju u njihove sposobnosti i njihovo znanje o temama kojima se bavi Crveni križ, planinarima PD Krndija na ugodnom druženju, prijateljstvu i odlično organiziranoj aktivnosti te Crvenom križu Osijek na suradnji na DOBRO World Cupu- zaključili su iz CK Našice.

(www.icv.hr, CK Našice)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content