Humanitarna akcija i velika promocija košarke u subotu u Čačincima: Budućnost i legende čačinačke košarke na jednom mjestu

Košarkaški klub Mladost Čačinci, u sklopu manifestacije FIT IN Slavonija i Podravina, organizira humanitarni košarkaški spektakl koji će biti i velika promocija čačinačke košarke.

Naime, u subotu 3. lipnja u školskoj športskoj dvorani Osnovne škole Antuna Gustava Matoša, bit će održana ”Noć košarke” koja će započeti u 16:00 sati revijalnom utakmicom djevojčica uzrasta do 13 godina između domaće Mladosti i ŽKK Virovitica, da bi središnji događaj započeo o 18:00 sati, a riječ je o prijateljskoj utakmici veterana Između Mladosti i košarkaškog kluba Kastav iz Primorsko-goranske županije:

– Ovaj festival košarke prvotno je zamišljen kao promocija košarke u Čačincima koju bez prestanka u našoj maloj sredini gajimo već 42 godine. Kako nas je zadesila velika nevolja uslijed nevremena i time stradala zgrada našeg nogometnog kluba, odlučili smo ovu priču staviti i u humanitarni karakter jer će sav prihod s utakmice biti usmjeren za pomoć NK Mladost. Pozivam sve ljubitelje košarke da nam se pridruže, jer vidjeti će našu žensku košarkašku budućnost, a posebno legende čačinačke muške košarke koji su nekada uveseljavali sve Čačinčane trofejima i odličnim rezultatima– kaže predsjednik KK Mladost Čačinci Mario Krmpotić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content