Preminuo orahovački sportski i gradski djelatnik Slavko Hečimović-Heć

Jučer je u tišini svoje kućice u Orahovici iznenada, u 69. godini života preminuo orahovački sportski i gradski djelatnik Slavko Hečimović-Heć. Slavko je bio iznimno inteligentan i sposoban čovjek, u Gradskoj upravi je radio gotovo čitav svoj život i zaslužan je za mnoge velike gradske projekte koji su danas na ponos svih građana.

Bio je omiljen među svima, uvijek spreman za šalu, pjesmu, jednostavno prijatelj svima. No, ipak njegova najveća ljubav bila je samo jedno – Dinamo. Svaki Orahovčanin kojem spomenete Dinamo odmah pomisli na njega jer doista Dinamo mu je bio sve, duševna i životna hrana. Svakog je dana nosio na sebi nešto Dinamovo, a kada nije na sebi, vječno je bio u njemu. Zbog Dinama je prošao sve, stadione, tribine, sastanke i fešte, a jedan je od osnivača i prvi tajnik uspješne orahovačke Udruge navijača Dinama. Bio je dugogodišnji sportski djelatnik i tajnik Nogometnog središta Orahovica, tajnik DVD-a Orahovica, a 2019. primio je i nagradu za životno djelo od Zajednice športskih udruga grada.

Orahovica je izgubila još jednu legendu, čovjeka koji je volio svakoga, Dinamovca kakvog je teško naći. Otišao je bez pozdrava, bez zdravice i njegovog uzvika ”I u nebo ž njim i u pakao”, ali je ušao u legendu, u povijest i Orahovica će uvijek biti svjedok njegovog veselog i punog životnog duha. 

(www.icv.hr,  vg)

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content