Sandra Bagarić zatvara ovosezonski Koncertni ciklus grada: “Ja ljubim” u klavirskoj pratnji supruga Darka Domitrovića

Koncertom pod nazivom „Ja ljubim“ Sandre Bagarić u klavirskoj pratnji Darka Domitrovića u subotu, 3. lipnja s početkom u 21.00 sat na platou ispred Kulturnog centra Osijek bit će zatvoren ovosezonski Koncertni ciklus grada.

Umjetnica zarazne i pršteće energije, sopranistica Sandra Bagarić izvesti će atraktivan koncertni repertoar sastavljen od omiljenih arija iz najpoznatijih opereta i mjuzikala: Grofice Marice, Male Floramye, Jalte, Jalte, Byrona, Šišmiša…, ali i svima nam znanih pjesama Ja ljubim, Time to say goodbye, Carusa, Neka cijeli svijet i drugih.

Sandra Bagarić hrvatska je pjevačka diva. U gotovo tri desetljeća umjetničkog djelovanja, u svom matičnom, zagrebačkom Gradskom kazalištu Komedija ostvarila je uloge u najpoznatijim operetama i mjuziklima: Grofici Marici i Kneginji čardaša E. Kálmána, Straussovom Šišmišu, Lehárovoj Zemlji smiješka, Tijardovićevoj Maloj Floramye, Offenbachovoj Lijepoj Heleni, Kabiljovoj Jalti, Jalti te brojnim drugima. Koncertno je nastupala sa Zagrebačkom filharmonijom, Simfonijskim orkestrom HRT-a, Zagrebačkim solistima, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom te na koncertnim pozornicama u Sloveniji, Italiji, Njemačkoj, Švedskoj, Danskoj i SAD-u. U izdanju Aquarius recordsa izdala je i dva nosača zvuka: BelCante i Adagio.

U pratnji svog supruga, uvaženog hrvatskog pijanista, skladatelja i glazbenog pedagoga Darka Domitrovića, u Osijeku će se predstaviti u svjetlosno-glazbenoj čaroliji već karakterističnoj za lipanjski kraj sezone Koncertnog ciklusa grada 3. lipnja s početkom u 21.00 sat.

Ulaz je slobodan, a u slučaju kiše, koncert će se održati u foyeru Kulturnog centra Osijek.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content