Udruga “Budi mi prijatelj” organizirala predavanje pod nazivom “Odgoda upisa u školu. Što sada?”: O aktivnostima u godini odgode govorila je Jelena Puzović

Udruga roditelja i skrbnika djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Budi mi prijatelj”, jučer (četvrtak) je u svojim prostorijama u Virovitici organizirala predavanje “Odgoda upisa u školu. Što sada?” koje je održala Jelena Puzović, edukacijska rehabilitatorica.

Razgovaralo se tako o određivanju primjerenog oblika školovanja, karakteristikama različitih programa za djecu s teškoćama u razvoju, aktivnostima u godini odgode te suradnji između roditelja, vrtića i škola, a uz predavačicu Puzović korisne informacije s posjetiteljima podijelila je i specijalistica školske medicine Slavica Letica Ramljak.

– Bilo je ovo naše drugo predavanje, a možemo reći kako su uskoro u planu nova događanja i aktivnosti u organizaciji Udruge. Zahvaljujemo ovom prilikom Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju na pomoći u organizaciji, te se nadamo kako je održano predavanje bilo korisno za sve prisutne- poručili su iz Udruge.

(www.icv.hr, Udruga “Budi mi prijatelj”)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content