Izvrsni radni uvjeti i međunarodni projekti: Projektantski ured Varios Engineering u Našicama traži zaposlenike iz područja elektrotehničkih znanosti

Varios Engineering, projektantski ured za elektrotehniku, u središtu Našica otvara svoja vrata za nove zaposlenike. Traže stručnjake, diplomirane inženjere i magistre elektrotehničkih znanosti koji su spremni raditi na izazovnim i modernim projektima, od izgradnje i sanacije škola, sportskih dvorana, poslovnih zgrada, farmaceutskih pogona, tvornica, tunela, pa sve do nogometnih stadiona.
Varios Engineering je sestrinska tvrtka NewPlanInga, tvrtke sa sjedištem u njemačkom gradu Schwetzingen kraj Heidelberga. Godine 2019. tvrtku su, nakon godina iskustva u Njemačkoj, osnovali Krunoslav Pavić i njegov kolega i poslovni partner Siniša Burazor iz Našica.

Podzemni tramvaj Karlsruhe 1
Podzemni tunel Karlsruhe samo je jedan od projekata- ilustracija: KASIG

HRVATSKI URED, NJEMAČKI PROJEKTI
Tvrtka se na njemačkom tržištu bavi konzaltingom i projektiranjem svih elektrotehničkih sustava u okviru gradnje. Tim od osam stručnjaka klijentima nudi cjelovitu uslugu; od tehničkih savjeta prilikom razrade same poslovne ideje, preko pripreme i izrade projekta, do realizacije projekta i pokretanja u pogon, a sve uz visoke standarde poslovanja.

U bazu zadovoljnih korisnika dosad su upisali klijente iz različitih područja javnog i privatnog sektora te široku lepezu samih projekata: novi nogometni stadion za njemačkog drugoligaša Karlsruhe SC za 34.300 gledatelja, podzemni tunel u Karlsruheu ukupne dužine od 3342 metra i 7 podzemnih stanica (kojim prometuje tramvaj i koji je napravljen ispod cijele pješačke zone), sanacije vrtića, škola (zgrade, sportske dvorane, bazeni…).

Specijalizirali su se i za projekte na području farmaceutske industrije (laboratoriji, istraživački pogon, uredi), a među zadovoljnim klijentima danas im se nalaze Novartis, Roche, Baxter i Glaxo Smith Kline. Rade i na umrežavanju tvrtki, sustavima vatrodojava, trafostanicama…
Ovo kvalitetno iskustvo sada žele proširiti na hrvatsko tržište. Mladim, školovanim, ali i iskusnim inženjerima žele omogućiti da ostanu raditi u Našicama.

Stanica-U-Strab
Podzemna stanica U-Strab također je jedan od kompleksnih projekata, ustupljena fotografija: NewPlanIng

 – Putem natječaja tražimo tri nova ovlaštena inženjera elektrotehnike. Rad će u početku uključiti njemačke projekte, a kasnije želimo svojim znanjem i iskustvom pokrenuti projekte i na hrvatskom tržištu. Za start je poželjno osnovno znanje njemačkog jezika. Ako ga osoba nema, a zainteresirana je za ovaj posao i želi učiti, spremni smo joj platiti školu stranog jezika.
Od svojih budućih zaposlenika tražimo samo viziju i spremnost za timski rad te želju formiranja jedinstvenog ureda na našim prostorima. Zauzvrat im nudimo izvrsne poslovne uvjete, natprosječnu plaću, mogućnost doškolovanja, stručno usavršavanje i trajno ulaganje u nove znanje i kompetencije, benefite (veći broj dana godišnjeg odmora, 13. plaću, plaćenu teretanu i druge pogodnosti).

Ujedno, svi naši uredi su ergonomsko optimizirani kako bi ovaj inače uredski posao zaposleniku bio što ugodniji – naglašava Krunoslav Pavić.

DCIM100MEDIADJI_0960.JPG
Kompleksan projekt -KSC BBBank Wildpark Stadion za njemačkog drugoligaša Karlsruhe, foto: grad Karlsruhe

IZAZOVNO I DINAMIČNO
S novim zaposlenicima radit će voditelj ureda koji će im biti kolega i mentor. Nakon šest do dvanaest mjeseci tvrtka se planira širiti, pa će raspisati natječaj za još tri nova ovlaštena inženjera kako bi u
Hrvatskoj stvorili početni tim od njih šest. Drugi suvlasnik tvrtke Siniša Burazor objašnjava kako će tada biti prilika da svoje mjesto u tvrtki pronađu i osobe koje nemaju visoko obrazovanje, ali žele raditi u struci i spremni su učiti i ulagati u sebe.
– U kasnijoj fazi omogućit ćemo rad i elektrotehničarima sa završenom srednjom školom, odnosno zaposlenicima tehničkih struka koji su se spremni prekvalificirati – rekao je S. Burazor.

Vlasnici Sinisa i Krunoslav 2
Vlasnici tvrtke S. Burazor (lijevo) i K. Pavić (desno)

Misija tvrtke je, kažu vlasnici, postati jedan od najkvalitetnijih projektantskih ureda za elektrotehniku na ovom području. Kako bi je ispunili, slijede stroge prioritete poslovanja, uvažavajući potrebe klijenata i izazove tržišta. Rad u novom projektantskom uredu u Našicama inženjerima će omogućiti iskustvo na modernim, kompleksnim internacionalnim projektima, što će im kasnije koristiti i za projekte na hrvatskom tržištu.

– Želimo motiviranim i zainteresiranim ljudima pružiti mogućnost da uđu u ovaj zanimljiv i izazovan posao, da ga rade u svojoj sredini i postanu dio našeg tima čiju su kvalitetu i odgovornost prepoznali klijenti diljem Njemačke, a sada ga nudimo i u Hrvatskoj – ističe K. Pavić.

Kako se prijaviti na natječaj?
Prijaviti se mogu svi zainteresirani na mail adresu vlasnika [email protected]. Rok prijave je do 30. kolovoza 2023. godine, uz osobnu dokumentaciju (preslika diplome, životopis i nekoliko motivacijskih riječi – motivacijsko pismo). – Nakon analize dospjele dokumentacije sa svakim potencijalnim kandidatom ćemo osobno obaviti razgovor u Našicama – ističu vlasnici tvrtke Varios Engineeringa.

(PROMOTIVNI ČLANAK, foto: ustupljene fotografije, grad Karlsruhe, KASIG, NewPlanIng)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content