Otvoren novi FIZIOKIDS centar za podršku ranoj dječjoj rehabilitaciji

Inicijativa pokrenuta iz osobnog iskustva donosi nadu obiteljima diljem grada

Uz veliku radost i entuzijazam, u subotu 6. travnja je otvoren FIZIOKIDS centar, novi prostor za podršku ranoj dječjoj rehabilitaciji, edukaciji i podršci obiteljima, a možete ga pronaći na adresi Ul. Antuna Mihanovića 48, Virovitica. Ovaj mali centar, čija je ideja potekla iz osobnog iskustva obitelji koja se suočava s izazovima u razvoju djeteta, predstavlja svijetlu točku u zajednici koja pruža nadu i inspiraciju.

FIZIOKIDS centar nudi širok spektar usluga koje su prilagođene potrebama djece i obitelji. Uz stručnjakinju iz područja fizioterapije, neurologije i pedijatrije, centar pruža individualizirane terapije, vježbe i edukaciju za djecu s različitim razvojnim izazovima. Posebno se ističu neurološke procjene i tretmani po Bobathu, prenatalno i postnatalno vježbanje, edukacija o motoričkom razvoju djece, priprema za porod te masaže za bebe.

– Naša želja je stvoriti sigurno i podržavajuće okruženje za djecu i njihove obitelji. Znamo koliko je važno osigurati rani pristupterapijama i podršci kako bi se potaknuo optimalan razvoj djeteta – izjavila je osnivačica centra Majda Bajramović, mag.physioth., koja je inspirirana vlastitim iskustvom u obitelji.

image00012

Otvorenje centra popraćeno je emotivnim govorom, izražavanjem zahvalnosti roditeljima, prijateljima i suradnicima koji su sudjelovali u ostvarenju ove vrijedne inicijative. Njihova podrška bila je ključna u procesu stvaranja centra, koji se sada otvara s ciljem pružanja kvalitetne podrške.

FIZIOKIDS centar nije samo prostor za terapiju i rehabilitaciju, već i zajednica koja pruža podršku, razumijevanje i osnaživanje obitelji. Njezina osnivačica vjeruje da svako dijete zaslužuje priliku za sreću, napredak i ispunjenje, te se nada da će centar postati svijetla točka za sve one koji se suočavaju s izazovima u razvoju djeteta.

Ovaj novi mali centar predstavlja važan korak naprijed u poboljšanju pristupa rehabilitaciji i podršci za djecu s posebnim potrebama, te će sigurno imati pozitivan utjecaj na zajednicu.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content