Slatinska banka odabrala Visu kao novi brend svojih debitnih i kreditnih kartica: Zamjena će se odvijati bez naknade i na jednostavan način

Slatinska banka odabrala je Visu kao jedinstveni brend svojih debitnih i kreditnih kartica zbog čega će svojim klijentima u narednim mjesecima, zaključno s 30. rujna 2023. zamijeniti postojeće Maestro i Mastercard kartice s novim Visa karticama.

Zamjena će se odvijati bez naknade i na jednostavan način

Do 30. rujna 2023. svi klijenti Slatinske banke na svoje adrese primiti će nove kartice na kućnu adresu s jasnim uputama za njihovu aktivaciju.

Ako ste promijenili adresu, a promjenu niste prijavili u Banku, potrebno je čim prije javiti novu adresu za dostavu kartice

-Visa kartice primit ćete poštom na adresu prijavljenu u Banci pa vas stoga molimo da osigurate ispravnu i sigurnu dostavu pravilnim označavanjem vašeg poštanskog sandučića – poručili su iz Slatinske banke.

PIN koji ste do sada koristili za Maestro debitne kartice (potrošača i poslovnih subjekata) koristit ćete i dalje na novim Visa debitnim karticama.

PIN koji ste do sada koristili za Mastercard kreditne kartice (revolving kartica i business charge kartica) za nove Visa kartice neće važiti, nego ćete dobiti novi PIN.

Nove Visa kartice zadržavaju postojeće funkcionalnosti, a klijentima će korištenjem novih kartica biti omogućena:

  • veća prihvaćenost na internetskim prodajnim mjestima
  • korištenje većeg broja prodajnih mjesta koja prihvaćaju VISA kartice (više od 60 milijuna prodajnih mjesta)
  • mogućnost prihvata uplata na platformi PayPal
  • novi iznosi dnevnih limita za kupnju na EFTPOS terminalima i za podizanje gotovine na bankomatima.

Više informacija možete potražiti OVDJE.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content