DANI OPĆINE SUHOPOLJE Održano 18. izdanje manifestacije “Suhopoljski kotlić”: Pobjedu odnijela ekipa “Branitelji Orešca”

U povodu proslave Dana općine Suhopolje i blagdana Velike Gospe, na platou pored Hrvatskog doma Suhopolje jučer (subota) je održano 18. izdanje manifestacije “Suhopoljski kotlić” na kojoj su se u kuhanju paprikaša okušale 34 ekipe.

Kako je istaknuo voditelj ove tradicionalne manifestacije, ujedno i član žirija Mijo Pavelko – Mikeš, ova godina bila je jedna od najboljih što se paprikaša tiče, tako je prosudbena komisija u sastavu Marijan Brlek, Darko Čurik i Mijo Pavelko, imala težak zadatak u ocjenjivanju.

Najbolji rezultat nakon višesatnog kuhanja imali su “Branitelji Orešca”, drugo mjesto pripalo je ekipi “Slavonske nindže”, a treće ekipi “Slatki morž”.

– Drago mi je da smo se i ove godine godine okupili u velikom broju te što nas niti kiša nije spriječila da održimo našu tradicionalnu manifestaciju. Vjerujem da je žiri dobro odradio posao. Iskoristit ću ovu priliku i čestitati svim sudionicima, a također svima čestitam i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja- rekao je načelnik općine Suhopolje Goran Doležal.

I ove godine uz natjecatelje su bili i brojni navijači, a za dobru zabavu tijekom cijelog poslijepodneva pobrinuo se “Štimung band”. 

Organizaciju 18. izdanja “Suhopoljskog kotlića” potpisuju Općina Suhopolje i Turistička zajednica općine Suhopolje uz svesrdnu pomoć Lovačke udruge Suhopolje.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content