Ovog tjedna otežano prometovanje Masarykovom i Radićevom ulicom u Virovitici: Počinju radovi na rekonstrukciji raskrižja

Na raskrižju ulica Tomaša Masaryka i Pavla Radića, tvrtka Ceste d.d. Bjelovar ovaj tjedan počinje s izvođenjem radova. Na navedenom raskrižju gradit će se kružni tok, dvosmjerna biciklistička staza i nogostup.

Zbog najavljenog početka radova, počevši od utorka, 29. kolovoza, prometovanje Masarykovom i Radićevom ulicom bit će otežano i to:

  • na dionici Ulice Tomaša Masaryka od raskrižja s Ulicom Nikole Tesle i Ulicom 127. brigade HV-a do raskrižja s Ulicom Augusta Šenoe i
  • na dionici Ulice Pavla Radića od raskrižja s Ulicom Tome Maretića do raskrižja s Ulicom Tomaša Masaryka

Ukupna vrijednost radova je 150.530 eura, a ovaj projekt Grada Virovitice sufinancirat će Ministarstvo graditeljstva i državne imovine.

Ovim projektom nastavlja se uređenje prometne zone u Masarykovoj ulici, a njegovom realizacijom će se poboljšati cestovna infrastruktura, sigurnost u prometu te stupanj sigurnosti biciklista i to izgradnjom dvosmjerne biciklističke staze koja bi pratila tokove cestovnog prometa i pješaka.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content