Predrag Šuvak dobitnik Zahvalnice grada Virovitice za izniman doprinos u razvoju obrtništva: Već pune 33 godine kao mesar promovira struku i kvalitetne domaće proizvode

Predrag Šuvak jedan je od vlasnika zajedničkog obrta ŠUVAK, za klanje, obradu i preradu mesa. Za ovu vrijednu nagradu i promociju struke prijavili su ga Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Udruženje obrtnika Virovitica.
Predrag Šuvak rođen je 24. travnja 1966. godine u Rijeci, osnovnu školu završio je u Gradini, a srednju školu za mesara u Osijeku. U svom radu prošao je niz stručnih usavršavanja i specijalizacija.

Obrt Klaonica i prerada mesa „Šuvak“ otvorio je 1990. godine u Gradini, a od 2000. godine otvara izdvojene pogone u Virovitici, Suhopolju i Gradini. Od 2021. godine u obrt kao suradnika uključuje i sina Antonija Šuvaka te od tada obrt posluje kao zajednički. Obrt Predraga Šuvaka uspješno posluje 33 godine, a poslovanje se odvija u visokotehnološkom pogonu za preradu mesa.

Predrag Suvak 2

Osnivanjem Područne obrtničke komore izabran je za predsjednika komisije za polaganje majstorskih ispita, a predsjednik je i komisije za licenciranje. Svoje proizvode, meso i mesne prerađevine, isporučuje najviše na području naše županije, a između ostalih opskrbljuje kvalitetnim namirnicama većinu osnovnih škola, dječje vrtiće, restorane i kuhinje. Za kvalitetu svojih proizvoda dobio je niz priznanja i medalja.

Aktivan je član Udruženja obrtnika Virovitica, a bio je i član Skupštine Udruženja Virovitica u jednom mandatu. Njegov rad za opće dobro, donacije i sponzorstva prepoznati su i za njih je primio niz javnih priznanja i zahvalnica. Osim navedenoga član je i lovačke zajednice te poznati uzgajivač pasa terijera.

O nagradi koju je primio u povodu Dana grada Virovitice ovaj vrijedan mesar kaže:
– Ovo priznanje mi prije svega ukazuje da su ljudi prepoznali naš rad i kvalitetu koju nudimo. Hvala Gradu Virovitici što nas podržava i na ovaj način nam ukazuje zahvalnost. Trudimo se da kvaliteta naših proizvoda bude uvijek na najvišoj razini, a to cijene brojne škole, vrtići i restorani koje opskrbljujemo – rekao je Predrag Šuvak.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content