Rukometni savez VPŽ u sklopu proslave Dana Virovitičko-podravske županije organizira okrugli stol “Rukomet u Hrvatskoj i Virovitičko-podravskoj županiji jučer, danas i sutra”

Rukometni savez Virovitičko-podravske županije, po tradiciji, aktivno će se uključiti u obilježavanje Dana Virovitičko-podravske županije.

U petak 8. rujna u prostoru Tehnološko-inovacijskog centra u Virovitici s početkom u 18 sati održati će se okrugli stol “Rukomet u Hrvatskoj i Virovitičko-podravskoj županiji jučer, danas i sutra”. Moderator okruglog stola biti će voditelj ureda za odnose s javnošću Hrvatskog rukometnog saveza Drago Ćosić i Trpimir Markotić, dok će sa svim zainteresiranima o rukometu porazgovarati izbornik seniorske muške rukometne reprezentacije Goran Perkovac.

– Ovim putem pozivamo sve koji su bili uključeni ili su sada aktivni u rukometu, kao igrači, treneri i klupski operativci, da nam se pridruže. Cilj nam je da u konstruktivnoj raspravi
pronađemo što bolje rješenje za pozicioniranje rukometa u današnjem društvu- pozvali su sve zainteresirane iz Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content