KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani “Vrapčić Richard 2”, dramu “Poslije svega: Finale”, akciju “Plaćenici 4”, te horor “Časna II”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

VRAPČIĆ RICHARD 2
– animirani, obiteljski, avantura

Petak, 22. rujan u 17 sati
Subota, 23. rujan u 17 sati
Nedjelja, 24. rujan u 17 sati

Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura. Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

POSLIJE SVEGA: FINALE
– drama, romansa/ljubavni

Petak, 22. rujna u 19 sati
Subota, 23. rujna u 19 sati
Nedjelja, 24. rujna u 19 sati

Peti i posljednji nastavak svjetskog fenomena, otkriva kako Tessa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njezina znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima spisateljsku blokadu i možda će morati vratiti popriličan predujam koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvaćati da je jedini način na koji može krenuti naprijed i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tessu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti. Od njihova prvog susreta, Tessi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Cijena je, ipak, bila velika.

Cijena ulaznice: 4 eura

PLAĆENICI 4
– akcija, avantura, triler

Petak, 22. rujna u 21 sat
Subota, 23. rujna u 21 sat
Nedjelja, 24. rujna u 21 sat

Plaćenici se vraćaju na velika platna u svom četvrtom izdanju i ponovo predstavljaju najveća imena glumačke akcijske scene. Jason Statham, Andy Garcia, Sylvester Stallone i Dolph Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Fox, 50 Centa i mnoge druge. Ono što je počelo prije 11 godina konačno se završava. Nepobjedivi veteran plaćenik Barney Ross i njegova ekipa vraćaju se za četvrti nastavak franšize. Ross i njegova plaćenička banda suočit će se s trgovcem oružja koji upravlja snagom goleme privatne vojske.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

ČASNA II
– horor

Petak, 22. rujna u 20 sati
Subota, 23. rujna u 20 sati
Nedjelja, 24. rujna u 20 sati

Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, franšiza ‘Časna’ se vraća u zastrašujućoj priči koja će vas držati budnima noćima. Godina je 1956. Mjesto radnje: Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. ‘Časna II’ nastavlja priču gdje je prvi dio stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put, nitko nije siguran.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, Kino Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content