Košarkašice ŽKK Virovitice odradile kamp na otoku Rabu i krenule u pripreme za novu sezonu

Nakon što su najuspješniju prošlu godinu započele s košarkaškim kampom u Savudriji, ove godine izbor je pao na otok Rab. Uz pripremu i pod svakodnevnom paskom donedavnog trenera hrvatske reprezentacije Gorana Gunjevića, djevojke iz Ženskog košarkaškog kluba Virovitica odradile su sedmodnevni program priprema za novu sezonu.

Virovitičanke su kamp odradile zajedno sa svojim velikim prijateljicama, ekipom Eco Net iz Varaždina. Klubovi njeguju višegodišnje prijateljstvo te pokazuju da veliki rivali na terenu mogu biti i veliki prijatelji izvan njega, što je i najljepša strana bavljenja sportom.

Posljednjeg dana kampa 54 djevojke su odradile i natjecanja u šutiranju, a najuspješnije su dobile lopte u naručje.

Prvenstva započinju već idući tjedan, a od djevojaka se očekuje da marljivo i redovito treniraju što će sigurno rezultirati još jednom uspješnom sezonom.

Uz nastup seniorske ekipe u Kupu Ružice Maglaj Rimac, djevojke će nastupiti u čak šest dobnih kategorija te pokušati izboriti nastup u Predkadetskoj ligi Hrvatske što bi bilo po prvi put da jedan košarkaški klub iz Virovitice nastupi u najvišem rangu natjecanja.

(ŽKK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content