OPĆINA ČAĐAVICA Objavljen javni poziv za prikupljanje prijava učenika srednjih škola za sufinanciranje troškova smještaja u učeničke domove

Na temelju članka 54. Statuta Općine Čađavica, a u vezi s odlukom o sufinanciranju troškova smještaja učenika srednjih škola s područja općine Čađavica u učeničke domove, načelnik Mirko Rončević objavio je javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje troškova smještaja u školskoj 2023./2024. godini.

Za ostvarivanje prava na sufinanciranje učenici se mogu obratiti u Jedinstveni upravni odjel Općine Čađavica na adresi Kolodvorska 2.

Uz zahtjev, učenici su obvezni priložiti sljedeće dokumente: presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu, Izvornik Potvrde u upisu u srednju školu, Izvornik potvrde o smještaju u učeničkom domu ili presliku ugovora o smještaju u dom, presliku kartice računa.

Pravo na sufinanciranje troškova smještaja učenika srednjih škola ne mogu ostvariti učenici iz obitelji korisnika stalne pomoći i ostalih pomoći u sustavu socijalne skrbi.

Prijave se primaju najkasnije do 29. rujna poštom ili osobno na adresu Općina Čađavica, Kolodvorska 2, 33523 Čađavica.

Javni poziv možete preuzeti OVDJE.

(Općina Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content