PRVA SMJENA U PREMIJER ŽNL Miroslav Čor više nije strateg Lukačana: “Kap koja je prelila čašu bio je težak poraz u Čačincima”

Nakon uvjerljivog poraza na gostovanju kod Mladosti u Čačincima (8:1), Miroslav Čor odlučio je napustiti klupu Lukača 05.

U svom posljednjem mandatu na klupi Lukačana Čor je od kluba koji se borio za opstanak u 2. županijskoj nogometnoj ligi klub doveo do naslova prvaka, a već u prvoj sezoni u 1. ŽNL ekipa se pozicionirala u samom vrhu tablice.

U ovoj sezoni u prvih pet kola Lukač 05 zabilježio je tri pobjede i dva poraza. Ima treći napad, ali i desetu obranu lige.

-Ovaj posljednji poraz u Čačincima bio je kap koja je prelila čašu. Naravno, ostajem u dobrim odnosima s klubom u kojemu sam proveo dugi niz godina kao igrač i trener, bit ću i dalje na raspolaganju za sve što bude trebalo, ali napuštam mjesto stratega seniorske momčadi – izjavio nam je Čor.

Odlazak trenera prokomentirao je i predsjednik kluba Zvonimir Novosel.

-Očito je došlo do određenog zasićenja i trebala nam je šok terapija. Trener Čor će i dalje biti uz nas, a vođenje momčadi će preuzeti novi trener. Samo su ostali još detalji do konačnog dogovora s istim – najavio je Novosel.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content