Rukometna akademija Suhopolje otvara svoja vrata za male sportaše: U tijeku upisi djevojčica i dječaka predškolske dobi i razredne nastave

Rukometna akademija Suhopolje novoosnovana je udruga na području općine koja je ovih dana u dvorani Osnovne škole Suhopolje otvorila svoja vrata za sve zainteresirane polaznike.

S ciljem promicanja i poticanja sporta i sportskih aktivnosti, a posebno rukometa među djecom i mladima, te organiziranja sportskih edukativnih projekata i programa, Rukometna akademija Suhopolje naišla je na veliku potporu od strane Općine i načelnika Gorana Doležala, ali i Osnovne škole Suhopolje u čijem prostoru je već održan i prvi trening, na kojemu se pojavilo više od 20 polaznika.

Iz Rukometne akademije napominju da se i dalje vrše upisi za djevojčice i dječake predškolske dobi te razredne nastave.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj mobitela 099/ 253 3656 ili doći na jedan od sljedećih treninga koji će se održavati utorkom i četvrtkom od 18:00 do 19:30 sati u već spomenutoj dvorani Osnovne škole Suhopolje.

-Veliko nam je zadovoljstvo što je još jedna udruga osnovana na našem području, pogotovo jer je riječ o udruzi kojoj su ciljane skupine djeca i mladi. Svaka nova aktivnost u Suhopolju predstavlja boljitak za naše mjesto i doprinosi još većem razvoju u kulturnom i društvenom smislu. Sada s ponosom možemo reći da za naše mališane ima cijeli spektar sportskih i društvenih izvanškolskih aktivnosti gdje si djeca mogu odabrati ono u čemu su najbolja, a na nama je da podržimo rad ovakvih udruga i pojedinaca kako bi djeca pokazala svoj talent i imala sve uvjete kao i neke veće sredine – poručuju iz Općine Suhopolje te pozivaju još jednom sve udruge da prate službene stranice Općine i da se jave na Javne natječaje za financiranje javnih potreba kako bi omogućili provedbu svih predviđenih aktivnosti.

(Općina Suhopolje)

RA Suhopolje

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content