KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Psići u ophodnji: Moćni film”, komediju “Bosanski lonac”, te horore “Istjerivač đavola: Vjernik” i “Slagalica strave X”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

PSIĆI U OPHODNJI: MOĆNI FILM
– animirani, akcija, avantura

Petak, 13. listopad 17 sati
Četvrtak, 14. listopad 17 sati
Petak, 15. listopad 17 sati

Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje, omiljeni psići vraćaju se u najvećoj pustolovini dosad! Čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava pa su tu naravno i zlikovaci koji im želi preoteti novostečene moći. Oni se, naravno, žele domoći supermoći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

BOSANSKI LONAC
– komedija, drama

Petak, 13. listopad 19 sati
Četvrtak, 14. listopad 19 sati
Petak, 15. listopad 19 sati

Film redatelja i scenarista Pave Marinkovića u kojem je glavnu ulogu igra poznati bosansko-hercegovački glumac Senad Bašić. Radnja filma prati Faruka Šegu, neuspješnog bosanskog pisca kojem prijeti deportacija iz Austrije, ako ne dokaže da je pridonio austrijskom kulturnom životu. Posljednja mu je prilika kazališna grupa koja može postaviti na scenu njegovu mladenačku dramu. Farukov nevoljki povratak u kazalište natjerat će ga da shvati što je uistinu važno u životu. Uz Senada Bašića, impresivnu glumačku ekipu čine Bruna Bebić, Andreas Kiendl, Birgit Stöger, Admir Glamočak, dobitnik Europske filmske nagrade (EFA) Zlatko Burić, Igor Kovač, Goran Grgić, Dejan Aćimović, Julia Franz Richter, Dražen Kühn, Aleksandar Petrović, Wolfram Berger i mnogi drugi.

Cijena ulaznice: 4 eura

ISTJERIVAČ ĐAVOLA: VJERNIK
– horor

Petak, 13. listopad 21 sat
Četvrtak, 14. listopad 21 sat
Petak, 15. listopad 21 sat

Jedan od najuspješnijih horora i najstrašniji film svih vremena dobiva svoj direktan nastavak 50 godina kasnije.Od smrti njegove trudne supruge u potresu na Haitiju prije 12 godina, Victor Fielding samostalno odgaja njihovu kćer Angelu. Ali kad Angela i njezina prijateljica Katherine nestanu u šumi, samo da bi se tri dana kasnije vratile bez sjećanja na ono što im se dogodilo, to pokreće lanac događaja koji će Victora natjerati da se suoči s najnižim oblikom zla i, u svom užasu i očaju, traži jedinu živu osobu koja je već svjedočila nečemu sličnom: Chris MacNeil.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

SLAGALICA STRAVE X
– horor

Petak, 13. listopad 20 sat
Četvrtak, 14. listopad 20 sat
Petak, 15. listopad 20 sat

Najuzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak SAW franšize istražuje nepoznato poglavlje Jigsawove najosobnije igre. John Kramer (Tobin Bell) se vratio. Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II, bolesni i očajni John putuje u Meksiko na rizičan i eksperimentalan medicinski postupak u nadi da će pronaći čudo za izlječenje svoje bolesti – no otkriva da je cijela operacija prevara namijenjena iskorištavanju najugroženijih. S novim ciljem, zloglasni serijski ubojica vraća se svom zanatu, boreći se protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv način kroz podmukle, poremećene i lukave zamke.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, POU Slatina)

 

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content