Nova javna rasvjeta zasjala u Čačincima: Sigurnije odvijanje cestovnog prometa ovim je projektom podignuto na višu razinu

Puštanjem u probni rad druge faze nove javne rasvjete u Vinogradskoj i nedavno u Glavnoj ulici u Čačincima završen je projekt ulaganja u kvalitetnije i sigurnije odvijanje cestovnog prometa svih kategorija motornih vozila te pješaka i biciklista kroz općinsko središte državnom cestom D2, koje je realizacijom ovog projekta podignuto na višu razinu.

– Osim sigurnosti svih sudionika općinsko središte je dobilo novu vizuru koju provedbom ovog, kao i nizom drugih različitih projekata svakodnevno poboljšavamo s ciljem unapređenja kvalitete života svih mještana naše općine – istaknuli su iz Općine Čačinci.

Radove vrijedne više od 200.000 eura, koji će biti u cijelosti završeni do kraja ovog mjeseca, izvodi tvrtka Parangal d.o.o. iz Osijeka. Ovom investicijom financiranom isključivo vlastitim proračunskim sredstvima Općine predviđena je energetski učinkovita i ekološki prihvatljiva javna rasvjeta na gotovo 100 novih stupova javne rasvjete s LED svjetiljkama. 

(Općina Čačinci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content