Rekordan ulov ribe na čađavačkoj ”Štukijadi 2023.”: Doznajte najbolje

Športsko ribolovna udruga ”Karas” Čađavica, jučer (nedjelja) je na starom toku rijeke Drave u Čađavici organizirala tradicionalnu ”Štukijadu”, pojedinačni blinkeraški lov ribe umjetnim mamcima. I ovogodišnji pokrovitelj ”Štukijade” bila je Općine Čađavica.

Natjecalo se 29 ribolovaca s područja Virovitičko-podravske, Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije, koji su ukupno uhvatili 51 ribu, od toga 42 štuke i devet bolena, što je najveći ulov od svih do sada održanih ”Štukijada”, iako je vodostaj bio dosta nizak.

Prvo mjesto osvojio je Zvonimir Falamić iz Rakitovice s ulovljenih pet štuka ukupne težine 7.125 grama, drugi po ulovu je bio Mihael Hodak iz Slatine, ujedno najmlađi natjecatelj, s ulovljenom jednom štukom od 3.940 grama, a treće mjesto zauzeo je Krešimir Ciprić iz Slavonskog Broda s ulovljenih pet štuka i jednim bolenom ukupne težine 2.995 grama.

Nagrade najuspješnijim natjecateljima uručio je predsjednik ŠRU ”Karas” Čađavica Anđelko Kokorić, a sve natjecatelje i goste domaćini su počastili ukusnim fišem.

(www.icv.hr, adf, foto: ŠRU ”Karas” Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content