U Rovinju održano 23. prvenstvo veterana HNS-a: Virovitica i Standard zaustavljeni u osmini finala, a No Limit TVIN i Papuk Osječko 1664. u skupini

Proteklog vikenda u Rovinju je, u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza – Komisije za veteranski nogomet, odigrano 23. prvenstvo veterana. Uz aktualne županijske prvake NK Viroviticu, koja je igrala u glavnom dijelu turnira, s područja Virovitičko-podravske županije nastupili su još tri momčadi s pozivnicom, No Limit TVIN, Papuk Osječko 1664 Orahovica i Standard iz Nove Šarovke.

Virovitica je u skupini pobijedila momčad 5. zbornog područja rezultatom 2:1, zgoditke za Viroviticu postigli su Matija Feketija i Mihael Kurjančić, te je remizirala u susretu sa Zagorcem iz Krapine 1:1. U tom ogledu strijelac je bio Dinko Cafuta. U osmini završnice u izjednačenoj utakmici Virovitica je poražena od Jadrana iz Poreča rezultatom 1:0.

Za Viroviticu su igrali Zoran Vajagić, Luka Mlinarić, Matija Feketija, Marko Mlinarić, Dinko Zagorec, Nikola Lukac, Ivica Zečević, Mihael Kurjančić, Danijel Runjak, Dinko Cafuta, Antonio Dražić, Darko Tomšić, Ivan Lozar, Marko Milković, Saša Kukić, Darko Orač i Josip Jadan, a vodio ju je Miroslav Đurđević.

Standard iz Nove Šarovke u skupini je pobijedio GOŠK iz Kaštela 1:0 pogotkom Tomice Srake, a remiziralo je 1:1 s Galogovom pogotkom Ivana Kovača. U osmini završnice Standard je poražen od Španskog iz Zagreba 5:0.

Za Standard su igrali Tomislav Kizivat, Igor Razum, Tomo Tušek, Miroslav Tušek, Tomica Sraka, Marijan Granjaš, Ivan Kovač, Tomislav Vidas, Božidar Hrgetić, Alen Žuženić, Dalibor Cerovski, Ilija Ereš, Branko Tušek, Samir Klement, Tihomir Gubarević, Zvonimir Gabud i Josip Vukalović.

No Limit TVIN je obje utakmice u skupini remizirao. Sa Zrinskim iz Ozlja je odigrao 0:0, a s Rudarom iz Mihovljana 1:1. Pogodak za No Limit TVIN postigao je Alen Žitković.

Za No Limit TVIN su igrali Damir Škorjanec, Ivan Katalinić, Slaven Poljak, Vladimir Petras, Ivan Lulić, Bojan Poljak, Siniša Subota, Alen Žitković, Mario Žitković, Ivan Arnold, Robert Poljanac, Bruno Polić, Miro Čubrilo, Karlo Bogar i Ivan Biondić.

Papuk Osječko 1664 obje utakmice u skupini izgubio je identičnim rezultatom 2:0. Prvo od Radoboja, a zatim od Čeglje.

Za Pauk Osječko 1664 igrali su Zoran Čuraj, Martin Gmaz, Angel Barić, Miroslav Škulj, Josip Rogač, Miroslav Grgurić, Zoran Muselinović, Saša Smodiš, Dalibor Delić, Tihomir Smiljanić, Danijel Maha, Bojan Kujavić, Zoran Lenard, Dragan Pavoković i Goran Šarko.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content