Drugi rođendan za vozačicu (18) i suvozačicu: Lokomotiva naletila na njihov automobil, prošle s lakšim tjelesnim ozljedama

Drugi rođendan mogu slaviti mlada vozačica (18) osobnog automobila i njena suvozačica, na koje je u petak, 10. studenog na pružnom prijelazu u Podravskoj ulici u Virovitici nešto iza 19 sati naletio vlak.

PU virovitičko-podravska izvijestila je da je do nesreće došlo jer se “mlada, 18-godišnja vozačica na tom prijelazu preko željezničke pruge nije uvjerila da ga može prijeći na siguran način” kada je prugom naišao vlak i udario u osobni automobil.

-Od udara osobnog automobila u lokomotivu osobni automobil je odbačen u stranu, pri čemu je udario u nosač prometnog znaka koji je oštetio, a metalni nosač prometnog znaka je zajedno s poklopcem motora vozila udario u metalno kućište uređaja za zatvaranje prometa koji je oštećen – stoji u priopćenju policije koja navodi i kako su vozačica i suvozačica, srećom, prošle samo s lakšim tjelesnim ozljedama.

Inače, prometna nesreća dogodila se na jednom od pružnih prijelaza na koje građani godinama upozoravaju na području grada Virovitice. Iako su uređaji koji jamče bolju sigurnost vozača i pješaka postavljeni (uređaji za zatvaranje prometa i uređaji za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka), još nisu u funkciji na tom pružnom prijelazu pa vozačima i pješacima i dalje ostaje maksimalno paziti prilikom prijelaza.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content