Na zahtjev dogradonačelnika Ilije Nikolića odgođen nastavak 13. sjednice Gradskog vijeća Grada Slatine

13. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine od 26. listopada prekinuta je na trećoj točci dnevnog reda, aktualnom satu, kada su na pristigla pitanja Kluba HDZ-HSLS odgovarali gradski pročelnici, gradonačelnik, dogradonačelnik i predstavnici gradskih tvrtki i institucija.

Nastavak sjednice predsjednik Tomo Tomić zakazao je za 3. studenog kada su na aktualnom satu svoja pitanja trebali pročitati i odgovore na njih dobiti vijećnici Kluba SDP-Fokus, a potom se trebalo razmatrati ostalih 18 točaka dnevnog reda.

No, nakon ustanovljenja kvoruma (nazočno 10 od 15 vijećnika), predsjedniku vijeća Tomi Tomiću pristupio je dogradonačelnik Slatine Ilija Nikolić te zatražio prekid sjednice, što je rekao i za govornicom.

Kako smo doznali, prekid rada sjednice Nikolić je zatražio zbog izvanrednih okolnosti, odnosno zdravstvenih problema gradonačelnika Denisa Ostrošića, a na kojeg su se odnosila neka od dostavljenih pitanja Kluba SDP-Fokus.

Zanimljivost jučerašnjeg (petak) nastavka 13. sjednice Gradskog vijeća Grada Slatine bila je ta što se na zasjedanju nisu pojavili oni koji su pitanja trebali postaviti, vijećnice SDP-a Sanja Mrzljak Jovanić i Ksenija Plantak, te vijećnik i vijećnica Fokusa Dario Vrbaslija i Martina Tepeš, pa tako proizlazi da i bez nastalih izvanrednih okolnosti, sjednica ne bi mogla biti nastavljena.

Predsjednik Tomo Tomić novi nastavak 13. sjednice zakazao je 16. studenog u 18 sati.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content