U Kinu Pitomača ovoga vikenda pogledajte četiri kino projekcije: “Igre gladi: Balada pjevica i zmija”, “Kći kralja močvare”, “Inspektor brk i zagonetni slučaj” i “Ta luda vjenčanja 3”

U Kinu Pitomača ovoga vikenda pogledajte četiri kino projekcije. Tako u petak, 17. studenog u 20 sati, pogledajte akcijski film “Igre gladi: Balada pjevica i zmija”. U subotu, 18. studenog u 19 sati, pogledajte kriminalističku dramu “Kći kralja močvare”. U nedjelju, 19. studenog, u 16:30 sati na rasporedu je animirani film “Inspektor brk i zagonetni slučaj” sinkroniziran na hrvatski jezik, dok je u 19 sati na rasporedu komedija “Ta luda vjenčanja 3”. 

IGRE GLADI: BALADA PJEVICA I ZMIJA

Izvorno ime: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Redatelj: Francis Lawrence
Žanr: akcija, avantura, drama
Uloge: Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Viola Davis, Rachel Zegler, Peter Dinklage
Trajanje filma: 165 min
Godina: 2023
Država: SAD
 
Sadržaj filma: Ovo su desete Igre gladi, smještene 64 godine prije prvog filma. Lucy Gray Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Coriolanus Snow je njezin mentor. Izgledi su protiv njega, Lucy ne predviđaju pobjedu, ali nakon što prkosnom pjesmom tijekom ceremonije žetve uspije zaokupiti pažnju cijelog Panema, Snow pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snow i Lucy utrkuju se s vremenom kako bi preživjeli i otkrili tko je pjevica, a tko zmija.

 

KĆI KRALJA MOČVARE

Izvorno ime: The Marsh King’s Daughter
Redatelj: Neil Burger
Žanr: kriminalistički, drama, misterija
Uloge: Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Garrett Hedlund, Caren Pistorius, Brooklynn Prince, Gil Birmingham
Trajanje filma: 108 min
Godina: 2023
Država: SAD
 
Sadržaj filma: Helena Pelletier ima muža kojeg voli, dvije prekrasne kćeri i posao koji ju ispunjava. Ona međutim skriva i mračnu tajnu. Otac je njezinu majku oteo i držao je u zabačenoj kolibi u močvarama poluotoka Michigan. Helena, rođena dvije godine nakon otmice, voljela je svoj dom u prirodi, a unatoč očevom ponekad brutalnom ponašanju, voljela je i njega … sve dok nije točno saznala koliko on može biti okrutan. Više od dvadeset godina kasnije, zakopala je svoju prošlost toliko duboko da čak ni njezin suprug ne zna istinu. No njezin otac bježi iz zatvora i pritom ubija dvojicu čuvara pa nestaje u močvari. Policija kreće u lov na bjegunca, no Helena zna da nemaju šanse i da samo jedna osoba na svijetu može pronaći majstora preživljavanja – glasovitog kralja močvare – jer je samo jednu osobu taj majstor tome poučio: svoju kćer.

 

INSPEKTOR BRK I ZAGONETNI SLUČAJ – SINK

Izvorno ime: Inspector Sun and the Curse of the Black Widow
Redatelj: Julio Soto Gúrpide
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 88 min
Godina: 2022
Država: Španjolska
 
Sadržaj filma: Zamislite svijet kukaca u kojem su pauci policajci. Predstavljamo vam do sada neviđen svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor…. i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie! Radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu, ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce. Nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu Arabellu crnu udovicu – udovicom. Inspektor Brk, tvrdi profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.

 

TA LUDA VJENČANJA 3
 
Izvorno ime: Qu’est-ce qu’on a tous fait au bon Dieu?
Redatelj: Philippe de Chauveron
Žanr: komedija
Uloge: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Elodie Fontan, Medi Sadoun
Trajanje filma: 98 min
Godina: 2023
Država: FRA
 
Sadržaj filma: Claude i Marie Verneuil uskoro će proslaviti 40. godišnjicu braka. Za tu su priliku njihove četiri kćeri – Isabelle, Odile, Ségolene i Laure – odlučile organizirati veliku zabavu iznenađenja u njihovoj porodičnoj kući u Chinonu. Claude i Marie još uvijek teško podnose brakove svojih kćeri s muškarcima različitog porijekla i vjere pa im i poziv svih njihovih roditelja na obiteljsku zabavu nije baš najbolje sjeo.

 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content