Županija partner 27. Viroexpa, koji će se od 16. do 18. veljače 2024. održati u Virovitici, bit će Osječko-baranjska županija

Uz predstavljanje svojih gospodarskih, turističkih i kulturnih potencijala, a uvažavajući značaj i dugogodišnju tradiciju ovog sajma, te tako dajući doprinos u dodatnom povezivanju i suradnji s Virovitičko-podravskom županijom, Osječko-baranjska županija prihvaća biti “Županija partner” 27. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2024., stoji u dopisu osječko-baranjskog župana Ivana Anušića županu Virovitičko-podravske županije Igoru Androviću.

27. Viroexpo održat će se od 16. do 18. veljače u Virovitici. Do sad su “Županije partneri” Viroexpa bile Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Koprivničko-križevačka i Ličko senjska županija.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

(www.vpz.hr, foto: ilustracija, Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content