Općina Voćin domjenkom zahvalila članovima ZUiČ HVIDRA VPŽ na još jednoj odličnoj organizaciji Hodočašća hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj

Zajednica udruga i članova HVIDRA Virovitičko-podravske županije bila je organizator 15. Hodočašća hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj, koje se održalo 13. prosinca.

Članovi ZUiČ HVIDRA VPŽ više su dana prije hodočašća postavljali banere i plakate, smjernice hodanja, pomagali u postavljanju bina i još mnogo toga, a na sam dan hodočašća na Prebendi su kuhali i dijelili čaj, vino i sendviče.

Također, u prostoru Lovačkog doma u Voćinu, vrijedni hrvatski vojni invalidi Domovinskog rata skuhali su 400 litara graha koji je u Hrvatskom domu podijeljen sudionicima hodočašća. 

U znak zahvale na još jednom odlično ”odrađenom” hodočašću, Općina Voćin je danas (četvrtak) za članove ZUiČ HVIDRA VPŽ, predvođene predsjednikom zajednice Matom Bubašem i predsjednikom Udruge HVIDR-a Slatina Nenadom Križićem, priredila domjenak u jednom od voćinskih ugostiteljskih objekata.

Zahvalu vojnim invalidima uputili su načelnik općine Voćin Predrag Filić i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela općine Voćin Simodejan Perić.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content