Započela ovogodišnja božićna radionica malih vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orahovica

Dobrovoljno vatrogasno društvo Orahovica broji više od 30 mališana od 2 do 14 godina koji se redovno odazivaju na treninge, te razne radionice koji im pripremaju voditelji. Kao i prošle godine i ove je malim vatrogascima uoči blagdana, organizirana božićna radionica, a do Božića imat će i niz drugih sadržaja.

-I ove godine pripremili smo božićnu radionicu izrade ukrasa za božićno drvce koje ćemo zajedno okititi 15. prosinca. Ukrasi su raznovrsni, a prednjače naravno oni s motivima vatrogastva i doista je bilo prelijepo vidjeti ih sve kako rade i zabavljaju se. U planu je još jedna radionica kako bi sve stigli izraditi, zatim dolazak Djeda Božićnjaka s darovima, a dogovaramo još nekoliko sadržaja što će za sada ostati iznenađenje – rekla je voditeljica radionice, ujedno i tajnica DVD-a Orahovica Suzana Grgurić.

Predsjednik Tomislav Pezić naglasio je kako su ove božićne radionice pun pogodak za mališane.

-Naša tajnica je kao i prošle godine sama osmislila ukrase i naučila djecu da ih samostalno izrađuju. Poseban će im biti osjećaj kada sami svoje ukrase budu stavljali na božićno drvce, a to je zapravo cilj da se osjećaju sretno i zadovoljno i da uživaju s nama te nauče nešto o vatrogastvu – zaključio je Pezić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content