Kino Slatina i ovog vikenda donosi pet novih projekcija: Evo što vas sve očekuje

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

VAU VAU ZVIJEZDA 2 
– animirani, komedija

Petak, 26. siječnja u 17 sati
Subota, 27. siječnja u 17 sati
Nedjelja, 28. siječnja u 17 sati

Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sljedeći seoski čuvar stadu veselih ovaca, no on nema strast prema preuzimanju te uloge. Bodi želi postati najveća Rock N’ Roll zvijezda! Godinu dana nakon prvog nastupa: Bodi i njegov bend postali su lokalno poznati – čak imaju i odane obožavatelje! Ali kad im glazbeni mogul po imenu Lang pruži priliku za turneju s pop senzacijom, Lil’ Foxy – Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu i na kraju otkriju da jedino ako ostanete vjerni sebi možete osloboditi snagu Rock N’ Roll-a!

Cijena ulaznice: 3,50 eura

PČELAR (15+)
– akcija, triler

Petak, 26. siječnja u 19 sati
Subota, 27. siječnja u 19 sati
Nedjelja, 28. siječnja u 19 sati

Od redatelja hitova “Odred otpisanih” i “Fury” stiže nevjerojatna akcija s akcijskom zvijezdom Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi! Nakon što se povukao iz Pčelara, tajne elitne organizacije, Adam Clay živi usamljeničkim životom brinući se za svoje pčele. Međutim, kada njegovoj starijoj susjedi prevarom otmu životnu ušteđevinu s tragičnim posljedicama, Adam Clay se vraća u akciju. Odlučan potražiti pravdu za svoju susjedu, Clay otkriva mrežu smrtonosnih prijevara koje je orkestrirala moćna organizacija kojoj su meta najranjiviji slojevi društva. Dok se bori protiv agenata FBI-a, prevaranata 21. stoljeća, pa čak i vlastite zamjene u Pčelarima, Clayjeva misija evoluira u nešto veće: razotkrivanje sveprisutnog sustava korupcije koji prijeti društvu u cjelini.

Cijena ulaznice: 4 eura

DIVNO VJENČANJE (15+)
– komedija, romansa/ljubavni

Petak, 26. siječnja u 21 sat
Subota, 27. siječnja u 21 sat
Nedjelja, 28. siječnja u 21 sat

Nastavak napete ljubavne priče između Abby, djevojke koja bježi od prošlosti i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu. U nastavku ove ubudljive romanse saznajemo kako je Abby, junakinja filma Divna propast, postala gospođa Maddox. Ljubitelji Abbyne i Travisove romanse dobit će u ovoj vrtoglavoj priči odgovore na sva pitanja o danu (i noći!) njihovog vjenčanja…

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane 

LASSIE 2: NOVA PUSTOLOVINA
– avantura, obiteljski

Petak, 26. siječnja u 18 sati
Subota, 27. siječnja u 18 sati
Nedjelja, 28. siječnja u 18 sati

Najpoznatiji koli Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malom Pippom, pasmine jack russell terijer. Ovoga puta detektivske vještine škotskog ovčara bit će posebno dobrodošle u rješavanju misterioznog nestanka nekoliko pasa s rodovnikom. Tijekom ljetnih praznika, Flo se odbija rastati od svoje voljene Lassie i umjesto da s roditeljima ode na odmor na Kanarske otoke, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Cosime, koja živi sa svojom udomljenom djecom Cleom i Henri i mali pas Pippa, pasmine jack russell terijer. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako su uznemirena i strahuju za sigurnost Lassie i Pippe. Ali ubrzo netko provali u tetinu kuću i ukrade psa Pippa. Prijatelji će ići s Lassie pronaći lopove i spasiti Pippu… Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa! Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom izvornom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

TRI MUŠKETIRA: MILADY (12+)
– akcija, avantura, povijesni

Petak, 26. siječnja u 20 sati
Subota, 27. siječnja u 20 sati
Nedjelja, 28. siječnja u 20 sati

D’Artagnan je prisiljen udružiti snage s Milady kako bi spasio Constance, koja je oteta pred njegovim očima. No kako je rat najavljen, a Athos, Porthos i Aramis već su se pridružili fronti, tajna iz prošlosti razbija stare saveze. Roman Alexandra Dumasa književni je klasik koji je već nekoliko puta ekraniziran za velika platna.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, Kino Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content