KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte čak pet novih projekcija

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

MEDINO BOŽIĆNO ČUDO
– avantura, obiteljski

Petak, 5. siječnja u 17 sati
Subota, 6. siječnja u 17 sati
Nedjelja, 7. siječnja u 17 sati

U ovoj dražesnoj božićnoj priči, medvjedić će naučiti kako pravo bogatstvo leži u našim srcima, a prava čarolija blagdana dolazi kroz ljubav i zajedništvo s prijateljima i obitelji. Snježne pahuljice, mirisni bademi i svjetlucava svjetla stvaraju savršenu atmosferu na Božićnom sajmu na kojem djevojčica Mariann otkriva nevjerojatnu tajnu: na gornjoj polici lutrijske kabine najslađi medo upravo je pomaknuo glavu i počeo njuškati. Osjećajući trenutnu povezanost, Mariann ne može smisliti bolju želju za Božić i pokušava ga osvojiti. Međutim, medo ima drugačije planove, sanja o bogatom vlasniku koji mu može pokazati sve što svijet nudi. No kada medu odvedu u drvarnicu, njegov novi najbolji prijatelj, jež Bolla, pomaže mu shvatiti što je zaista važno u životu…

Cijena ulaznice: 3,50 eura

PČELAR
– akcija, triler

Petak, 5. siječnja u 19 sati
Subota, 6. siječnja u 19 sati
Nedjelja, 7. siječnja u 19 sati

Od redatelja hitova “Odred otpisanih” i “Fury” stiže nevjerojatna akcija s akcijskom zvijezdom Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi! Nakon što se povukao iz Pčelara, tajne elitne organizacije, Adam Clay živi usamljeničkim životom brinući se za svoje pčele. Međutim, kada njegovoj starijoj susjedi prevarom otmu životnu ušteđevinu s tragičnim posljedicama, Adam Clay se vraća u akciju. Odlučan potražiti pravdu za svoju susjedu, Clay otkriva mrežu smrtonosnih prijevara koje je orkestrirala moćna organizacija kojoj su meta najranjiviji slojevi društva. Dok se bori protiv agenata FBI-a, prevaranata 21. stoljeća, pa čak i vlastite zamjene u Pčelarima, Clayjeva misija evoluira u nešto veće: razotkrivanje sveprisutnog sustava korupcije koji prijeti društvu u cjelini.

Cijena ulaznice: 4 eura

ZARONI, PREŽIVI (15+)
– horor, triler

Petak, 5. siječnja u 21 sat
Subota, 6. siječnja u 21 sat
Nedjelja, 7. siječnja u 21 sat

Nema trčanja. Bez ronjenja. Nema spasioca na dužnosti. Nema kupanja nakon što padne mrak. Temeljen na hvaljenom kratkom filmu Roda Blackhursta i Brycea McGuirea iz 2014., u filmu glumi Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) kao Ray Waller, bivši bejzbol igrač prve lige prisiljen na prijevremeno umirovljenje zbog degenerativne bolesti, koji se seli u novi dom sa svojom zabrinutom suprugom Eve (Kerry Condon, nominirana za Oscar®, The Banshees of Inisherin), kćeri tinejdžericom Izzy (Amélie Hoeferle, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) i mladim sinom Elliotom (Gavin Warren, Fear the Walking Dead). Potajno se nadajući da će se, unatoč svim izgledima, vratiti profesionalnoj igri, Ray uvjeri Eve da će svjetlucavi bazen u dvorištu novog doma biti zabavan za djecu i pružiti mu fizikalnu terapiju. Ali mračna tajna u prošlosti kuće oslobodit će zlonamjernu silu koja će povući obitelj ispod, u dubine neizbježnog terora.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

AQUAMAN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO (12+)
– akcija, fantazija, avantura, znanstvena fantastika

Petak, 5. siječnja u 18 sati
Subota, 6. siječnja u 18 sati
Nedjelja, 7. siječnja u 18 sati

Nakon što nije Aquamana uspio pobijediti prvi put, Black Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom za smrt svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok jednom zauvijek ne svlada Aquamana. Ovaj put Black Manta je snažniji nego ikad prije, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobijedio, Aquaman će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopili zahtjevan savez. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili obitelj, kao i svijet, od nepovratnog uništenja.

Cijena ulaznice: 4 eura

SAMO NE TI (15+)
– komedija

Petak, 5. siječnja u 20:30 sati
Subota, 6. siječnja u 20:30 sati
Nedjelja, 7. siječnja u 20:30 sati

Nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Stoga čine ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe – pretvaraju se da su par.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, Kino Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content