Članovi NK Martina održali godišnju izvještajnu skupštinu: Ove godine obilježavaju i 15 godina postojanja

U Mjesnom domu Martin jučer (subota) su članovi NK Martina održali godišnju izvještajnu skupštinu, a klub ove godine obilježava i 15 godina postojanja. Na skupštini su prisustvovali i gradonačelnik Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Vercingetoriks Antolović, dopredsjednik nogometnog središta Našica Zvonko Šarlija, predsjednik Mjesnog odbora Martin Miroslava Umiljanović te članovi i simpatizeri kluba.

Predsjednik kluba Josip Perković pozdravio je sve prisutne te otvorio skupštinu, podnio je izvješće o radu za 2023. godinu i financijsko izvješće za 2023. godinu, a tajnik Danijel Hodanovac pročitao je izvješće Nadzornog odbora i predstavio plan rada i financijsko izvješće za 2024. godinu. Izvješća o radu seniora, juniora i pionira u 2023. godini podnijeli su treneri Dario Hodanovac, Robert Jurić i Matko Jurić, a prošla godina bila je vrlo uspješna za najmlađi klub Nogometnog središta Našice. Naime, plasirali su se u viši rang natjecanja i polusezonu završili na 6. mjestu ljestvice 2. ŽNL. a rade s četrdesetak djece i ne plaćaju igrače. Na skupštini su izvedene izmjene Statuta koji je usklađen s novim Zakonom o sportu te su prikazane fotografije iz povijesti kluba.

Čestitavši na radu u prošloj godini, gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je zadovoljstvo zbog projekta izgradnje svlačionica koji je klub organizirao u suradnji s Gradom, a on bi trebao krenuti ove godine. Pohvalio je i Izvršni odbor koji prikuplja donacije kroz koje se ostvaruju suradnje s brojnim poduzetnicima, čime se NK Martin može pohvaliti.

Direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler također im je čestitala na brojnim sportskim uspjesima te im se zahvalila na sudjelovanju u organizaciji “Martinjske ljetne noći” i “Našičke viteške priče” koje će ove godine trajati od 10. do 12. svibnja.

(www.icv.hr, ak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content