Dječje maškare preuzele ključeve grada i zavladale Našicama

U organizaciji Društva Naša djeca Našice, a pod pokroviteljstvom Grada, danas (petak) je u centru Našica održan tradicionalni dječji maskenbal.

Tako su se brojni mališani, članovi Dječjeg vrtića “Zvončić” i mnogi drugi okupili na trgu i pokazali svu raskoš maski i talenta. Program su uveličale i Našičke mažoretkinje “Dora”, kao i animatori kostimirani u omiljene dječje likove.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba kazao je kako već tradicionalno u ova doba godine predaje ključeve Grada Našica maškarama, pa ih je i danas predao dječjem gradonačelniku Ivanu Kolariću. Nakon tog gradom su zavladale maškare, ples i smijeh uz topli čaj i krafne.

-Okupili smo se danas na trgu kako bi obilježili ovaj tradicionalni maskenbal u dječjem elementu. Ovaj prekrasan dan organizirali su Društvo naša djeca, ali i Dječji vrtić Zvončić. Centar je prepun maskirane djece, a izuzetno mi je drago što se i sam mogu idućih dana opustiti s obzirom da sam ključeve Grada Našica predao u najbolje ruke, a to su one dječjeg gradonačelnika Ivana Kolarića koji je sa svom djecom preuzeo grad. Siguran sam da ćemo u ovih par dana svi biti veseli, zadovoljni i sretni u Našicama – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Predsjednica DND-a Branka Hajek i ravnateljica Dječjeg vrtića “Zvončić” Snježana Kanđera izrazile su veliko zadovoljstvo što se nastavila tradicija našičkih dječjih maškara i tom prigodom zahvalile svima koji su sudjelovali u organizaciji.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content