Kino Slatina ovog vikenda donosi pet novih projekcija: Evo što vas očekuje

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

BRZI I NEUSTRAŠIVI
– animirani, komedija, obiteljski

Petak, 23. veljače u 17 sati
Subota, 24. veljače u 17 sati
Nedjelja, 25. veljače u 17 sati

Zabavna obiteljska avantura koju ne smijete propustiti ovog proljeća. Spori loris po imenu Zhi sudjeluje u bezobzirnoj automobilskoj utrci duž povijesnog Puta Svile u Kini kako bi spasio posljednje selo lora (uključujući i dom svoje bake) od rušenja i razvoja koje planira psihotična žaba po imenu Archibald Vainglorious.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

DEMON SLAYER: KIMETSU NO YAIBA – TO THE HASHIRA TRAINING
– anime

Petak, 23. veljače u 19 sati
Subota, 24. veljače u 19 sati
Nedjelja, 25. veljače u 19 sati

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training sadrži 11. epizodu Swordsmith Village poglavlja, uključujući završnicu nemilosrdne bitke između Tanjiro i Upper Four, Hantengu i trijumf Nezuko protiv sunca, sada prvi put u kinima. Slijedi 1. epizoda Hashira Training poglavlja koja prati početak obuke Hashira kao pripremu za nadolazeću konačnu bitku protiv Muzan Kibutsujia, također prvi put na velikom platnu.

Cijena ulaznice: 4 eura

LISA FRANKENSTEIN
– komedija, fantazija, horor, romansa/ljubavni

Petak, 23. veljače u 21 sati
Subota, 24. veljače u 21 sati
Nedjelja, 25. veljače u 21 sati

Neshvaćena gotička tinejdžerica Lisa Swallows oživljava zgodni leš iz viktorijanskog doba tijekom oluje s grmljavinom i počinje ga ponovno graditi u muškarca svojih snova pomoću pokvarenog stroja za sunčanje u svojoj garaži. Nakon što su prošli kroz zaigrano užasnu transformaciju, romantični duo kreće na ubojito putovanje kako bi pronašli pravu ljubav, sreću i nekoliko dijelova tijela koji nedostaju usput.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

SLATKA SIMONA
– drama

Petak, 23. veljače u 18 sati
Subota, 24. veljače u 18 sati
Nedjelja, 25. veljače u 18 sati

Zeleni radi u opskurnoj firmi za seks-chat u Zagrebu i zavodi muškarce na internetu pod lažnim identitetom zavodljive slatke Simone. Negdje u Austriji živi tajanstveni Bobo, koji se upleo u Simoninu mrežu: piše joj danima i noćima, da bi na kraju poželio stvarnu vezu s njom. Simona potiče njegove želje, ali uvijek izbjegne susret. Ali kad Bobo odluči da će ostaviti sve zbog Simone i planira novi život s njom, seks-chat operateri shvate da je sve otišlo predaleko, da uništavaju život nepoznatog čovjeka. No, pokazat će se da ni Bobo nije govorio istinu.

Cijena ulaznice: 4 eura

NEDELJA (15+)
– drama

Petak, 23. veljače u 20 sati
Subota, 24. veljače u 20 sati
Nedjelja, 25. veljače u 20 sati

Inspiriran istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio zauzeti svoje mjesto na glazbenoj sceni i kroz pjesme postao dio života mnogih.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, Kino Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content