Povlači se popularna čokoladica zbog mogućeg prisustva plastike: Ako ste ju kupili, zatražite povrat novca

Svjetski popularan brend čokolade Milka odlučio je povući svoj proizvod Milka Oreo Bar, objavila je tvrtka Mondelēz International i to jer se sumnja da se u nekim čokoladicama nalaze mali komadi plastike.

Radi se o proizvodu od 37 grama s rokom upotrebe 18.8.2024. i konkretnim LOT brojem OSK0934652 utisnutim na ambalaži – prenosi Večernji list

– Strogo poštujući sigurnost potrošača i kvalitetu svojih proizvoda, kompanija Mondelēz International povlači svoj proizvod Milka Oreo Bar (37g) s hrvatskog tržišta zbog mogućeg prisustva malog komada plastike. Posebno je važno napomenuti kako nijedan drugi proizvod kompanije Mondelēz International, niti bilo koji drugi proizvod iz asortimana Milka i OREO brenda, nisu pogođeni ovim slučajem – objavili su iz tvrtke.

– Tvrtka poziva sve potrošače koji su kupili ovaj proizvod na hrvatskom tržištu, da ga ne konzumiraju, već da se uz priloženi račun, obrate prodajnom objektu gdje je proizvod kupljen, radi povrata novca. Također, ukoliko imaju bilo koje pitanje, potrošači se mogu obratiti kontakt centru slanjem upita na e-mail [email protected] – objavljeno je.

Osim toga, iz tvrtke su naveli kako su proizvod odlučili povući kao mjeru predostrožnosti.

(vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content