PRIPREMNE NOGOMETNE UTAKMICE Susjedski derbi na Školskom vrtu, Virovitica u Ferdinandovcu, Pitomača s Tehničarom, Voćin domaćin Slogi iz Zdenaca

Vikend prije odigravanja prvih službenih utakmica u ovoj godini, na nogometnim terenima Virovitičko–podravske županije bit će izuzetno “živo”. Naime, na rasporedu je velik broj pripremnih susreta.

U subotu, 24. veljače u 14 sati nogometaši Virovitice gostuju u Ferdinandovcu kod istoimene četvrtoligaške momčadi. U isto vrijeme momčad Pitomače na stadionu u Grabrovnici ugostit će vodećeg četvrtoligaša Tehničar iz Cvetkovca.

U 14:30 sati Lukač 05 domaćin je momčadi Kalinovca. Suhopolje gostuje kod Bilogore ’91 u Grubišnom Polju.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju u 15 sati igraju susjedni premijerligaši, domaće Bratstvo i Dinamo iz Kapele Dvora. Četvrtoligaš Slatina na svom stadionu Antuna Tone Butorca igra sa županijskom premijerligašem Rezovcem. U Vukosavljevici vodeća momčad 1. županijske lige Mladost igra s četvrtoligaškom ekipom Sloge iz Zdenaca, dok Crnac na svom terenu,igra s Viljevom. Na nogometnom terenu u Orahovici igra se gradski derbi, Papuk Osječko 1664 ugostit će DOŠK iz Dolaca.

U nedjelju, 25. veljače u 14:30 sati Bušetina 1947. domaćin je Mladosti iz Vukosavljevice.

U 15:00 sati u Milanovcu premijerligaš Sokol ugostit će prvoligaša Podgorje. Na stadionu Livadak, Voćin je domaćin Slogi iz Zdenaca. Premijerligaš Borova bit će domaćin županijskom prvoligašu Svetom Đurađu. Na terenu u Otrovancu igraju juniori NK Pitomače i virovitički No Limit TVIN. U Novakima domaći Slavonac igra s Branom iz Bačevca. U Bakiću igraju domaća Mladost i Mikleuš, dok Grabić na svom terenu dočekuje Dinamo iz Josipova.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content