1. ŽNL Županijski prvoligaši igraju utakmice sva tri blagdanska dana: Donosimo raspored

Za uskrsni vikend županijski nogometni prvoligaši su se raspodijelili u sva tri blagdanska dana. Tri utakmice se sutra, dvije na Uskrs, dok se jedan susret igra u ponedjeljak. Sutrašnji susreti igraju se u 15:30 sati.

Drugoplasirana momčad lige No Limit TVIN u proljetnim utakmica upisala je dva poraza te će na terenu Sportskog centra TVIN nastojati doći do pobjede nad Dinamom iz Josipova. Momčad trenera Darka Kupresa u tri kola došla je do tri pobjede i ne razmišlja o porazu u Virovitici. Oba sastava neće biti kompletna. U domaćim redovima pravo nastupa nema Tin Filipović, a kod gostiju Marin Ivček.

Munja je u Velikom Rastovcu favorit u utakmici s Podravcem iz Sopja. U domaćem sastavu neće moći istrčati Domagoj Šteger, a kod gostiju Josip Mareković.

U trećoj subotnjoj utakmici Orešac će ugostiti Podgorje. Obje momčadi mogu doći do punog plijena. Gostujući hendikep biti će u tome što neće moći igrati Luka Vukšić i Patrik Bukvić.

Nedjeljne utakmice se igraju u 16:30 sati. Omladinac će u Koriji ugostiti DOŠK iz Dolaca. Utakmica bi trebala biti neizvjesna do samo kraja. U gostujućoj momčadi pravo nastupa nema Tomislav Volenik.

Sveti Đurađ ovog proljeća nije došao do bodova te će u domaćem susretu s Dravom iz Terezinog Polja pokušati prekinuti crni niz. U gostujućoj momčadi neće moći istrčati Mateo Ivoš te na klupi i dalje neće moći biti Kristijan Brnadić.

Posljednja utakmica 17. kola igra se u ponedjeljak u 16:30 sati u Grabrovnici između Croatije i Plavih iz Jugovog Polja. Domaći nogometaši pokušat će se iskupiti za prošlotjedni domaći poraz od vodeće Mladosti.

Na listi strijelaca na prvom mjestu učvrstio se Mateo Nemčec iz Mladosti s 31 zgoditkom. Drugi je Antonio Paulović koji je postigao 26 pogodaka za Dravu, ali je zimus prešao u premijerligaš Bratstvo. Na trećem mjestu je iskusni igrač Mladosti Stipo Djak s 21 pogotkom, dok četvrto mjesto dijele David Blatarić iz Mladosti i Darko Kokoška iz Dinama s po 12 zgoditaka.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content