4. NL BJ-KC-VT Slatina dočekuje Kloštrane, Sloga putuje u Čazmu

Pred momčadima u 4. nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica ostalo je još šest kola. Do kraja će trajati žestoka borba za vrh, jer kako od iduće sezone neće biti ove lige, brojni klubovi pokušat će doći do pozicije kako bi od jeseni mogli zaigrati u 3. nogometnoj ligi Sjever.

Oba predstavnika Virovitičko-podravske županije, Slatina i Sloga iz Zdenaca, prijavila su se za viši rang natjecanja.

U 21. kolu, danas u 17 sati, Slatina će na stadionu Antuna Tone Butorca ugostiti Mladost iz Kloštra Podravskog. Domaći su favoriti, ali to ne znači da će se “Apostoli” predati bez borbe. Trener Mladosti Goran Bosilkovski sigurno sprema neko iznenađenje za domaćeg stratega Darka Krsnika. U domaćim redovima zbog trećeg žutog kartona neće moći zaigrati Martin Piskač.

Sloga iz Zdenaca, nakon domaćeg poraza od Dinama iz Predavca, ima popravni ispit na gostovanju u Čazmi kod istoimene momčadi koja je čvrsto prikovana za dno tablice. Međutim, utakmici treba pristupiti s oprezom, jer se momčad Slatine opekla na gostovanju u Čazmi i ostala bez bodova. U domaćim redovima prva nastupa nema Jakov Mihekovec, dok bi gostujuća momčad trebala biti kompletna.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content