PREMIJER ŽNL Sigurni Lukač 05 i Suhopolje: Kapelčani igrali samo 28. minuta

U sjeni velikog derbija u Čačincima između Mladosti i Bratstva iz Gornjeg Bazja odigrane su preostale utakmice 22. kola Premijer županijske nogometne lige.

Lukač 05 na svom je terenu svladao Rezovac 4:2. Domaća momčad povela je u prvom dijelu 4:0. Prvi zgoditak postigao je Ivan Egri u 20 minuti, a zatim su slijedila tri pogotka Antonija Babeca u 25., 27. i 33. minuti. Zbog ozlijede je trostruki strijelac Antonio Babec napustio igru u 50. minuti, a kako momčad Lukača 05 nije imala igrača na klupi nastavila je igrati s deset igrača. To su iskoristili gosti iz Rezovca te su zgodicima Marina Đurđevića u 66. i Darija Kovačevića u 79. minuti ublažili poraz na konačnih 4:2.

Lukač 05 – Rezovac 4:2
Igrač utakmice: Antonio Babec

Na stadionu Park u Suhopolju gostovao je Zrinski iz Nove Bukovice. Suhopolje je povelo autogolom Marija Komaromija u trećoj minuti. Na 2:0 povećao je Deni Kucljak u 50. minuti. U 65. minuti Robert Šomođi smanjuje rezultat na 2:1, ali već u idućoj minuti Ivan Ibriks ponovno povećava domaću prednost na dva pogotka. Silvio Matota u 76. minuti postiže drugi pogodak za goste, da bi priču svojim zgodicima zaključili domaći igrači Deni Kucljak u 78. i Dario Podnar u 83. minuti.

Suhopolje – Zrinski Nova Bukovica 5:2
Igrač utakmice: Deni Kucljak

Dinamo iz Kapele Dvora u Crnac je doputovao samo sa sedam igrača, iako u svom igračkom rosteru raspolaže s pedesetak igrača. Domaća momčad to je iskoristila te je zgodicima Marija Jozića u sedmoj i 25. minuti povela 2:0. U 28. minuti zbog ozlijede teren napušta igrač Dinama Slaven Marković te je sudac Siniša Ličinić odsvirao kraju utakmice.

Crnac – Dinamo Kapela Dvor 2:0 (prekid u 28. minuti)
Najbolji na terenu: Mario Jozić

U Milanovcu je domaći Sokol u susretu s Dinamom iz Četekovca krenuo s ciljem da konačno dođe do prve proljetne pobjede, ali se ponovno iskazao neefikasnošću. Milorad Šipka matirao je svog vratara Natanaela Vidaka, a sedam minuta kasnije, nakon brze akcije, brzonogi Leon Kokoška postiže drugi pogodak za Dinamo. Igrači trenera Antonija Ilijaševića pošteno su se ispromašivali, ali se rezultat nije mijenjao. U samoj završnici gosti su mogli doći i do trećeg pogotka. Najbliži zgoditku bio je Domagoj Lozer na asistenciju Marinka Jaklića, ali je njegov udarac završio zamalo uz vratnicu. Oba vratara, Natanael Vidak i Eljfat Mehmedi, u nekoliko navrata odlično su intervenirali.

Sokol Milanovac – Dinamo Četekovac 0:2
Igrač utakmice: Alen Šarec

Neizvjesno je bilo u utakmici između Borove i Voćina. Domaća momčad povela je pogotkom Dominika Hodaka u 17. minuti. Gostujući kapetan Hrvoje Čović u 33. minuti poravnao je rezultat na 1:1. Franjo Tunić u 51. minuti dovodi gostujuću momčad u prednost, ali je već tri minute kasnije izjednačio Nikola Novosel. Ante Đorđević u 78. minuti po drugi puta dovodi Voćin u prednost, a konačnih 3:3 postavio je Nikola Novosel u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Borova – Voćin 3:3
Igrač utakmice: Nikola Novosel

Jedini zgoditak na utakmici u Sladojevcima između Slavonije i Mikleuša postigao je iskusni strijelac Ivan Ugarković u 62. minuti. Domaća momčad mogla je doći do boda, ali u 83. minuti udarac Dominika Kizivata s bijele točke obranio čuvara gostujuće mreže Jurica Kraljik.

Slavonija Sladojevci – Mikleuš 0:1
Igrač utakmice: Ivan Ugarković

tablica 6

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content