1. ŽNL No Limit TVIN iskoristio kiks Mladosti i preuzeo vrh

U 22. kolu 1. županijske nogometne lige došlo je do promjene na čelnoj poziciji na tablici. Umjesto Mladosti iz Vukosavljevice, sada prvo mjesto drži virovitički No Limit TVIN.

Mladost je gostovala kod DOŠK-a u Dolcima. Domaća momčad povela je zgodicima Marijana Velića u 28. i Matije Zemana u 39. minuti. Početkom drugog dijela gosti se vraćaju u igru zgodicima Doriana Sesvečana u 49. i Matea Nemčeca u 57. minuti. Dario Volenik u 86. minuti postigao je zgoditak za pobjedu DOŠK-a od 3:2.

No Limit TVIN u gradskom derbiju gostovao je kod Omladinca u Koriji. No Limit TVIN poveo je zgodicima Dominika Belanija u četvrtoj i Thea Filipovića u 14. minuti. Matko Jurić smanjio jer gostujuću prednost svojim pogotkom u 25. minuti. Do odlaska na odmor No Limit TVIN postiže još tri pogotka. Strijelci su bili David Pratljačić u 35., Leonnardo Alavanja u 36. i Theo Filipović u 38. minuti. U drugom dijelu Noa Jerbić u 68. minuti udarcem s bijele točke uspio je ublažiti domaći poraz na konačnih 5:2 za No Limit TVIN. Sada se No Limit TVIN i Mladost bodovno izjednačeni, ali No Limit TVIN ima prednost boljeg međusobnog omjera.

Nekompletni Dinamo iz Josipova osvojio je tri boda na gostovanju u Podgorju. Josipovčani su poveli zgoditkom Milenka Beneša u desetoj minuti. Zgodicima Matea Jurkovića u 15. i Matie Horvata u 26. minuti Podgorje vodi 2:1. Do odlaska na odmor iskusni Darko Kokoška s dva svoja pogotka u 35. i 43. minuti ponovno dovodi Dinamo u prednost. Još jedan iskusni igrač Antun Dunković u 49. minuti povećava prednost Josipovčana na 4:2. Mateo Jurković svojim drugim pogotkom u 51. minuti utakmicu ponovno čini neizvjesnom. Konačnih 5:3 za Dinamo postavio je Milenko Beneš svojim pogotkom tri minute prije kraja utakmice.

Munja je u susretu s Orešcem u Velikom Rastovcu povela pogotkom Josipa Vide u desetoj minuti. U drugom dijelu gosti zgodicima Roberta Lukinića u 47., Mihaela Tomaševića u 52. te Mateja Nemeta u 58. i 80. minuti vode 4:1. Konačnih 4:2 postavio je domaći igrač Josip Vida dvije minute prije kraja.

Podravac iz Sopja, koji i dalje svoje domaće utakmice igra u Novoj Šarovki, poveo je u susretu s Croatijom iz Grabrovnice pogotkom Roberta Leona Brezovčana u 12. minuti. Domagoj Pecek svojim pogotkom u 23. minuti poravnao je rezultat na 1:1. Mario Barčan zgodicima u 54. i 56. minuti dovodi Croatiju u prednost od 3:1, koju je igrač Podravca Dario Spojanac u 56. smanjio na 3:2. Do kraja Croatia zgodicima Matije Pavića u 66. i Vinka Martinčevića u 83. minuti dolazi do pobjede 5:2.

U Jugovom Polju Sveti Đurađ poveo je zgoditkom Ivana Čavarušića u osmoj minuti. Sinan Nika poravnao je dvadeset minuta kasnije. Do kraja se rezultat nije mijenjao te je susret između momčadi Plavi i Sveti Đurađ završio podjelom bodova 1:1.

tablica 7

(www.icv.hr, mš, foto: No Limit TVIN)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content