4. NL BJ-KC-VT Slatina se nada pozitivnom rezultatu u Čazmi, a Sloga u Imbriovcu

Sve utakmice 17. kola 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica igraju se sutra u 15:30 sati.

Momčad Slatine, nakon prve proljetne pobjede, putuju na gostovanje kod Čazme. Prema do sada prikazanom, Slatina bi u ovom susretu trebala biti favorit. Čazma je u dosadašnjem dijelu natjecanja osvojila samo dva boda, dok su Slatinčani priskrbili njih 24. Uz to, domaća momčad ima najneefikasniji napad u ligi, postigli su samo deset pogodaka.

– Nisam još siguran u kojem ćemo sastavu otputovati u Čazmu, jer nekoliko bi igrača trebalo raditi. Ne smijemo se obazirati na to, već moramo pokušati doći do uspjeha- u najavi utakmice nam je rekao trener Slatine Darko Krsnik.

U slatinskoj momčadi nema kažnjenih igrača, dok u domaćim redovima, zbog tri žuta kartona, neće moći istrčati Ivan Stjepanović.

Sloga iz Zdenaca gostuje kod Borca u Imbriovcu. U proljetnom nastavku prvenstvenog natjecanja igrači Borca još nisu osvojili niti jedan bod, niti su postigli zgoditak.

– Momčad će biti kompletna. Ponovno će moći zaigrati Petra Špoljarić, a priključio nam se kvalitetan Brazilac Alef Rafael Coelho Da Silva, koji je prije dvije sezone uspješno igrao za Slatinu- optimističan je trener Sloge Danijel Ciglar.

Zimus je nekoliko igrača napustilo momčad Borca koja će u susretu sa Slogom biti dodatno oslabljena jer pravo nastupa neće imati Mihael Babić i Dejan Grubešić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content