IN MEMORIAM Nakon duge i teške bolesti preminula dugogodišnja djelatnica Grada Virovitice Renata Vida

Nakon duge i teške bolesti u subotu u noći preminula je dugogodišnja djelatnica Grada Virovitice Renata Vida, voditeljica Odsjeka za radne odnose, javnu nabavu i opće poslove u Uredu gradonačelnika Virovitice.

Rođena je 23. ožujka 1971. godine u Virovitici, gdje je završila srednjoškolsko obrazovanje. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Osijeku 1999. godine. Zaposlenica Grada Virovitice je od 2003. godine, a prije toga kratko je radila u Centru za socijalnu skrb, Općinskom državnom odvjetništvu te OŠ “Vladimir Nazor” Virovitica.

Renata je hrabro i nepokolebljivo podnosila bolest ne dopuštajući joj da naruši njen život i profesionalni put. Na svaku krizu odgovarala je neumoljivom odlučnošću ističući snagu karaktera koja ju je vodila kroz teška vremena. Njezina nevjerojatna snaga volje bila je svjetionik nade i inspiracije za sve oko nje.

Bila je članica županijske Lige za borbu protiv raka gdje je svjedočila o svojoj borbi protiv teške bolesti.

Ono po čemu će je pamtiti, osim njene stručnosti i profesionalnosti, svakako su njena kreativnost i umjetnički duh. Bila je ljubitelj umjetnosti i kazališta, a iz njene „kućne radinosti“ stizale su predivne rukotvorine koje će nas uvijek podsjećati na nju.

Ožalošćenoj obitelji i prijateljima upućujemo iskrenu sućut.

Pogreb će biti danas (ponedjeljak) u 15 sati na Gradskom groblju u Virovitici.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content