PREMIJER ŽNL Za uskrsni vikend nastavlja se uzbudljiva borba za bodove

Na uskrsni vikend igraju se utakmice 17. kola Premijer ŽNL. Subotnje utakmice igraju se u 15:30 sati.

Vodeće Bratstvo na svom stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju dočekuje Dinamo iz Četekovca. Domaća momčad je favorit, međutim ne smiju olako pristupiti utakmici jer su gosti iz Četekovca u prošlosti znali doći do tri boda na Školskom vrtu.

Crnac će ugostiti Suhopolje. Obje momčadi će željeti doći do tri boda nakon poraza u prošlom kolu. Punom plijenu trebali bi biti bliže gosti iz Suhopolja u čijem sastavu neće moći zaigrati kapetan Dominik Šantavec.

Na rezovačkom Laništu igra se susjedski derbi između Rezovca i Borove. U oba tabora razmišljaju o pozitivnom rezultatu kako bi kapitalizirali uspjehe ostvarene proteklog vikenda. Domaći trener Mihael Timer u sastav neće moći uvrstiti Tonija Zebu i Silvija Buzuka, dok bi momčad Stipe Rebića trebala biti kompletna.

Ostale utakmice igraju se na sam Uskrs u 16:30 sati.

Drugoplasirana Mladost u Čačincima, u susjedskom derbiju, dočekuje Mikleuš. Domaća momčad je favorit, međutim bila je to i jesenas u Mikleušu kada je osvojila samo bod. U redovima Mladosti skupo su platili pobjedu u Suhopolju. Zbog kartona neće moći zaigrati: Toni Ramić, Marin Zuanović, Florijan Rupčić, David Podboj i Matej Rukavina, a zbog
ozlijede upitan je nastup Antonija Ognjenovića, tako da je i trener Ivan Mužar najavio da će možda i on morati zaigrati.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru do nedjeljne utakmice trebalo bi biti završeno postavljanje krova na tribinama. Na svom sve ljepšem terenu Dinamo će ugostiti milanovački Sokol. U domaćoj momčadi, zbog trećeg žutog kartona, ne može zaigrati Luka Lončar, a upitan je nastup još nekoliko igrača zbog ozljeda. Međutim, trener Mile Grdić pokazao je kako juniori mogu adekvatno zamijeniti standardne prvotimce. U redovima Sokola svi igrači imaju pravo nastupa te žele pružiti što bolji otpor favoriziranom domaćinu.

Zanimljivo bi trebalo biti u Novoj Bukovici gdje je Zrinski domaćin Lukaču 05. Domaća momčad ne zna za poraz na svom terenu od kraja listopada, pa će igrači trenera Hrvoja Ratkovića pokušati doći do tri boda, iako su gosti prema poziciji na tablici favoriti. Obje momčadi trebale bi biti kompletne.

Na svom Beregu u Sladojevcima Slavonija bi “pošto – poto” trebala doći do bodova kako bi se uključila u borbu za opstanak u ligi. S druge strane Voćin će se pokušati iskupiti za domaći poraz od vodećeg Bratstva. U domaćoj momčadi neće moći zaigrati Zlatko Miler, dok u gostujućoj pravo nastupa nemaju Ante Đorđević i Mateo Gusić.

Na listi strijelaca i dalje je vodeći igrač Mladosti Marin Čavić s 27 pogodaka. Matej Dorinka iz četekovačkog Dinama i Dino Milinović iz Bratstva postigli su po 17, dok je Florijan Rupčić iz Mladosti strijelac 14 zgoditaka.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content