Skupština DVD-a Podravska Moslavina: Sve intervencije su odrađene brzo, efikasno i kvalitetno

Dobrovoljno vatrogasno društvo Podravska Moslavina održalo je svoju redovnu, godišnju izvještajnu skupštinu kojoj je nazočio i načelnik općine Dominik Cerić.

O odrađenim intervencijama društva govorio je zapovjednik Antonio Bertić te istaknuo.

-U 2023. godini imali smo ukupno osam intervencija, a od toga tri požarne i to po jedna otvorenog prostora, na kući te u cestovnom prometu. Nadalje, imali smo i tri ispumpavanja bunara, jedno prepumpavanje i ispumpavanje vode na otvorenom prostoru te jedno uklanjanje prepreka. U svakom slučaju sve intervencije su odrađene brzo, efikasno i kvalitetno i hvala svim našim vatrogascima na odazivu i radu – rekao je Bertić.

Nakon što su sva izvješća i planovi usvojeni nazočnima se obratio načelnik Dominik Cerić.

-Moram izraziti veliku pohvalu našim vatrogascima koji su u proteklom periodu odradili ogroman posao. Posebno bih istaknuo angažiranost na poplavama gdje su dežurstva bila 24 sata te prometnu nezgodu gdje se prevrnuo kamion sa svinjama u sred pandemije svinjske kuge, a gdje su uspješno sve svinje pronađene, vozilo zbrinuto te nije došlo do širenja pandemije i sve to ponajviše zahvaljujući našim vatrogascima. Lijepo je znati da imaš ovakve ljude kada je najpotrebnije i zato našim vatrogascima od srca hvala za sve što rade u ime svih naših mještana – rekao je Cerić.

Na kraju skupštine uručena su i vatrogasna odlikovanja te posebne zahvalnice za požrtvovnost u intervencije poplava 2023.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content