Vatrogasna zajednica grada Slatine održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

U prostoru Vatrogasnog doma Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slatina sinoć je održana redovna godišnja izvještajna skupština Vatrogasne zajednice grada Slatine.

Na skupštini su nazočili predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društva Slatina, Bakić, Sladojevci, Kozice, Donji Meljani, Golenić, Sladojevački Lug te Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine, koji čine VZG Slatina.

Sve nazočne na početku je pozdravio Branko Belošević te zahvalio svima na odazivu. Potom su intonirane državna i vatrogasna himna te je minutom šutnje odana počast svim poginulim i umrlim vatrogascima, kao i hrvatskim braniteljima.

Nakon izbora radnog predsjedništva predsjednik Belošević je podnio izvještaj o radu i financijsko izvješće za 2023. godinu, a Josip Bićanić izvješće Verifikacijske komisije i Nadzornog odbora. Sva izvješća su jednoglasno usvojena.

Što se tiče plana rada i financijskog plana za ovu godinu, Belošević je objasnio da su oni usvojeni po Zakonu o udrugama na skupštini zajednice održanoj u prosincu 2023. godine.

Po završetku službenog dijela skupštine, nazočnima su se obratili zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnik Slatine Ilija Nikolić i predsjednik Gradskog vijeća Slatine Tomo Tomić. Obojica su pohvalila dosadašnji rad zajednice naglasivši kako će u svom daljnjem radu imati njihovu podršku, a svim nazočnima uputili su čestitku za nadolazeći blagdan Uskrs.

Prigodu za čestitku uoči Uskrsa svim vatrogaskinjama i vatrogascima iskoristio je i predsjednik zajednice Branko Belošević.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content