1. ŽNL Alavanja i Lazić poentirali za prvu proljetnu pobjedu “Akademaca”, Drava zgodicima Barišića i Kasumovića slavila u Svetom Đurađu

Utakmice 17. kola 1. županijske nogometne lige igrale su se tijekom cijelog uskršnjeg vikenda.

U subotu, 30. ožujka odigrane su tri utakmice. No Limit TVIN je došao do prve proljetne prvenstvene pobjede. Na terenu Sportskog centra TVIN pobijedio je Dinamo iz Josipova 2:0 zgodicima Leonnarda Alavanje u 22. i Ivana Lazića u 33. minuti.

Orešac je svladao Podgorje rezultatom 3:2. Domaća momčad povela je 3:0 zgodicima Damira Litrića u 27. minuti, Roberta Lukinića u 29. i Josipa Stareka u 39. minuti. Gosti su smanjili u drugom dijelu zgodicima Martina Špoljarića i Matie Horvata. Oba gostujuća pogotka postignuta su u 49. minuti.

Munja je u Velikom Rastovcu bila bolja od Podravca iz Sopja s 3:1. Gosti su poveli pogotkom Luke Mikića u 33. minuti. Poravnao je Luka Vida u 36. minuti. Tri minute kasnije Ivan Amidžić udarcem s bijele točke dovodi domaću momčad u prednost. Konačnih 3:1 svojim zgoditkom u 75. minuti postavlja Ivan Amidžić.

Na sam Uskrs u nedjelju, 31. ožujka odigrane su dvije utakmice. Sveti Đurađ poražen je na svom terenu od Drave iz Terezinog Polja rezultatom 2:1. Gosti su poveli zgodicima Dejana Barišića u 17. i Patrika Kasumovića u 43. minuti. Za domaću momčad pogodak je postigao Nikola Pecolaj u 75. minuti.

U Koriji domaći Omladinac poveo je u susretu s DOŠK-om iz Dolaca pogotkom Noe Jerbića u 21. minuti. Zgodicima Tonija Sitara u 24. minuti, Marijana Šaleka u 57. i Marijana Velića u 63. minuti momčad DOŠK-a dolazi do prednosti od 3:1. Konačnih 3:1 postavlja svojim pogotkom domaći igrač Rafael Deskar u 68. minuti.

U ponedjeljak, 1. travnja Croatia je u Grabrovnici svladala momčad Plavi iz Jugovog Polja 2:0 zgodicima Matije Pavića u 44. i Ivana Petefija u 72. minuti.

(www.icv.hr, mš)

1. ZNL 17. kolo

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content