4. NL BJ-KC-VT Uvjerljiva pobjeda Slatine, Sloga ostala bez bodova u Čazmi

U susretu 21. kola 4. nogomete lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Slatine, na stadionu Antuna Tone Butorca, došli su do četvrte pobjede u nizu. Savladali su Mladost iz Kloštar Podravskog 3:0. Domaću momčad u početnu prednost doveo je Matija Bubaš udarcem s bijele točke. Najbolji trenutak utakmice dogodio se u 60. minuti kada je najbolji domaći topnik Bubaš jedan odbijanac škaricama s 12 metara pospremio u gostujuću mrežu. Konačnih 3:0 postavio je Benjamin Dijanešić dvije minute prije kraja utakmice.

– U teškoj i nervoznoj utakmici došli smo na kraju do uvjerljive pobjede. Bilo je previše startova koji su bili na rubu crvenog kartona. Nismo bili na razini prethodne utakmice u Kunovcu- izjavio je trener Slatine Darko Krsnik.

Slatina – Mladost Kloštar Podravski 3:0
Igrač utakmice: Matija Bubaš

Čazma je očito ove sezone “crna mačka” za klubove s područja Virovitičko-podravske županije. Nekoliko tjedana nakon Slatine i Sloga iz Zdenaca ostala je bez bodova kod posljednjeplasirane momčadi lige. Domaću momčad u početnu prednost doveo je svojim zgoditkom Ivan Birt u 21. minuti. Domaći su u drugom dijelu potvrdili svoju pobjedu golovima Filipa Ravlića u 59. i Borne Grčića šest minuta prije kraja utakmice.

– Nismo odigrali na nekoj razini, ali usprkos tome bili smo igrački dominantni. Međutim, imamo problema s realizacijom prigoda, nismo efikasni. Dosta je igrača ozlijeđeno, a te se to osjeti na igri jer ih mijenjaju juniori. Od igrača koji su se istaknuli svojom igrom izdvojio bi Ivana Stjepića i Zvonimira Špoljarića- rezimirao je trener Sloge Danijel Ciglar.

Čazma – Sloga Zdenci 3:0
Najbolji u gostujućim redovima: Zvonimir Špoljarić

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content